Deel dit artikel
-

Slechts 24 ontslagen bij TomTom Nederland

Slechts 24 banen zijn verdwenen bij TomTom in Nederland. Dat zegt het bedrijf in een persverklaring na geruchten over ontslagen.

In totaal zijn wereldwijd zestig banen verdwenen in de afdeling voor de consumentenmarkt. 110 werknemers hebben een andere functie gekregen.

Eerder was er sprake van 20 procent van het personeel als gevolg van de teruglopende vraag naar losse navigatiekastjes.

Deel dit bericht

2 Reacties

Ruud

Je denkt: dit overkomt mij niet… Maar dan ben je plots één van de 24. Een gezin, een hypotheek, een toekomst: weg. Tien jaar loyaliteit telt niet meer mee.

Goedgemutst

Beste Ruud,

Je hebt nu een aantal maanden om je aantrekkelijk te maken op de arbeidsmarkt. Ga wat boeken kopen mbt je passies; ontwerpen, moet je zelf weten wat… en trek de stoute schoenen aan jij hebt een unieke kans! Doorbetaald de mogelijkheid krijgen nieuwe vaardigheden op te doen die altijd al wilde. Niet denken die dure cursus fotografie of koken is niet haalbaar, er zijn genoeg boeken mensen en meetups die je op je pad kunnen helpen! Je moet alleen weten waar jevkoeg kijken. Ik spreek uit ervaring heb ook ooit on vergelijkbaar situatie gezeten dit is je kans!!!
Ook zijn velen in deze situatie een eigen bedrog begonnen, voor iedereen is dat anders jij kunt je dromen waar maken maar het is asn jou de keus.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond