Deel dit artikel
-

Standaard 9,7 inch iPad vernieuwd

Het werd hoog tijd tijd ook. De standaard iPad, beter bekend als de iPad Air, heeft eindelijk een opvolger gekregen. Deze nieuwe 9,7-inch iPad is bedoeld als een goedkoper alternatief voor de vorig jaar gelanceerde iPad Pro en heeft dan ook een iets minder krachtige chip.

Heel veel nieuws is er niet aan te ontdekken. Wel heeft Apple een nieuwe app gelanceerd Clips, waarmee snel video’s kan maken op een iPhone of iPad. De app combineert videofragmenten, foto’s en muziek tot expressieve video’s. Die kun je dan via de Berichten-app delen met anderen. Het is ook mogelijk om ze te posten op Instagram, Facebook en andere populaire sociale media. Clips kan vanaf begin april gratis worden gedownload in de App Store. De app kan worden gebruikt met iPhone 5s en nieuwer, de nieuwe 9,7-inch iPad, alle iPad Air- en iPad Pro-modellen, iPad mini 2 en nieuwer en iPod touch van de zesde generatie. Ook moet iOS 10.3 zijn geïnstalleerd.

De iPad kan vanaf vrijdag 24 maart worden besteld en wordt vanaf volgende week geleverd. Prijzen zijn vanaf 409 euro voor het 32-GB model met wifi en 569 euro voor het 32-GB model met wifi + 4G.

De iPad mini 4 is afgeprijsd en kost 489 euro voor het 128-GB model met wifi en 639 voor het 128-GB model met Wifi + Cellular.

Apple heeft vandaag ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in de kleur rood uitgebracht. Een deel van de opbrengst gaat naar AIDS-onderzoek gaat. De (RED) iPhones zullen vanaf vrijdag 24 maart verkrijgbaar zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond