Deel dit artikel
-

De Telegraaf op Abri’s en Mupi’s in Haarlem

Buitenexploitant JCDecaux plaatst gedurende twee weken dagelijks de voorpagina van De Telegraaf in zijn Abri’s en Mupi’s in Haarlem.

De Telegraaf voorziet de Spaarnestad twee weken dagelijks van het laatste nieuws. De voorpagina’s ter grootte van twee vierkante meter zijn te vinden op negentig ‘toplocaties’ in Haarlem, waaronder het Kennemer- en het Houtplein, de Papentorenvest, de Koudenhorn en verschillende plekken langs de Leidsevaart

Het is nog ouderwets papierwerk. Zodra de redactie de voorpagina voor de volgende ochtend heeft afgerond, verstuurt zij deze met een druk op de knop naar de drukker. Van daaruit worden de geprinte affiches in het holst van de nacht getransporteerd naar het depot van JCDecaux in Almere, waar ze vervolgens klaargemaakt worden voor plaatsing in Abri’s en Mupi’s. Daarna vertrekt een voertuig van JCDecaux met de affiches vanaf het depot richting Haarlem. Twee medewerkers zullen in alle vroegte de locaties in de Spaarnestad voorzien van het laatste en meest belangrijke nieuws.

De campagne duurt tot en met 4 augustus.

Deel dit bericht

1 Reactie

Misha

Dit is voor het eerst dat een dergelijke uiting mij opvalt. Ik zie ook veel mensen die het daadwerkelijk lezen. Ik heb nog nooit eerder gezien dat iemand zo lang naar een uiting tuurde.

De eerste keer dat ze me opvielen was toen net de hele toestand begon met het vliegtuig. Ik dacht eerlijk gezegd dat het naar aanleiding daarvan was

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond