Deel dit artikel
-

Telegraaf kleedt digitale zondagskrant uit

De Telegraaf stopt met de digitale zondagskrant in de huidige vorm. Per 1 januari krijgen abonnees een beknopte digitale editie, zo meldt de uitgever.

De reportages en nieuwsverhalen van zondag verhuizen naar de edities van zaterdag of maandag.

Met de papieren editie stopte De Telegraaf al in 2010 vanwege de hoge druk- en bezorgkosten. In 2014 keerde De Telegraaf op Zondag terug in digitale vorm.

Abonnees kregen de Telegraaf op zondag in Pdf-vorm. Ook dat verandert per 1 januari als opmaat voor De Telegraaf 2.0.

Deel dit bericht

19 Reacties

Ruud van houwelingen

Jammer, weer een reden meer om de krant op te gaan zeggen, omdat er al genoeg gratis aanbod is.
Gooi allle extra s lekker weg Paul Jansen, i p v verbetering van de digitale media !

R. Abels

Jammer en ZEER teleurstellend. Het huidige weekend abonnement incl. de digitale versie voor de gehele week incl zondagseditie reden om te blijven. Nu toch op zoek naar een andere optie wellicht.

G.Blommert

Heb n abonnement afgesloten op ondermeer de zondagskrant, wacht nu op het bericht dat het abonnementsgeld naar beneden gaat, want het product wordt verarmt

nickvandervelden@upcmail.nl

Slechte zaak, abonnement afgesloten, incl. zondagediitie maar deze vervalt, dit in combinatie met de slechte bezorging door de weeks (soms niet en structureel te laat) doet mij overwegen om wellicht mijn abonnement op te zeggen

hvbemmel

Wat een afgang, slechte service ,heb een incasso abonnement,is er geen geld geïncasseerd moet ik zelf geld overmaken!Ga zo door TMG hopelijk geven de Belgen een betere service!

A.de Vries

Schadelijke zaak geen Telegraaf meer op zondag.
De service loopt steeds verder terug! De klant is allang geen koning meer bij de Telegraaf.
Enkele keren per maand moet je al een nieuwe app downloaden om de krant binnen te halen, zonder dat de Telegraaf haar abonnementhouders op de hoogte stelt.
De digitale versie zou men moeten bevorderen, maar dat gaat niet op deze manier!
Bespaart immers ook de Telegraaf veel kosten uit!

Chris

Wat een teleurstelling. Juist de digitale zondagskrant was de rede weer abonnee te worden.
Wij verwachten dat het abonnementsgeld omlaag gaat.

Wim

Wat een gezeur. Een aantal artikelen worden alsnog in de zaterdag- of maandageditie geplaatst. Bovendien werden veel artikelen die in de zondageditie stonden op maandag nog eens dunnetjes herhaald, zat je het nieuws dubbel te lezen. Wat er overblijft kan je alsnog digitaal lezen. Nee, ik blijf lekker m’n krantje lezen, kan er niet buiten, geen dag. Wat inderdaad wel heeeeeeel storend is, is dat de app regelmatig crasht en opnieuw moet worden geïnstalleerd. Ben je ook meteen al je bewaarde kranten kwijt:-(

Rianne

Oke, geen zondagskrant meer. ’t Is niet anders.
Per welke datum kan ik terugstorting op mijn bankrekening verwachten? Ik heb immers betaald voor een 7-daagse digitale krant. Wanneer de dienstverlening wordt teruggebracht naar 6 dagen, behoort het te veel betaalde te worden teruggestort c.q. de abonnementskosten te worden verlaagd.
R

Theo

Slechte zaak, dat ik er via Google achterkom, dat de zondagskrant niet meer verschijnt. Berichtje van de Telegraaf was netter geweest

Stefan

Sluit mij aan bij de eerdere reacties. Had het stoppen van de krant niet meegekregen (niets van De Telegraaf vernomen, en dat voor een mediaconcern?), als “nieuwsverslaafde” mede vanwege de zondagskrant een abo gesloten, hoe zit het met het abonnementsgeld (gaat mij niet om het geld maar iets verkopen en vervolgens niet leveren klopt niet). Gemiste kans om juist het digitaal lezen van een krant te promoten (kostenreductie) en de concurrentie met gratis nieuwssites (nu.nl) aan te gaan…..

Peter Kedde

Gisteren de hele dag bezig geweest een krant te downloaden die er niet meer is.
Heb ook nergens het bericht gezien dat er een einde aan is gekomen.
Een Berichtje van de Telegraaf was netter geweest
Ik ga woensdag de krant bezoeken waar het gedrukt wordt.
Zal mn zegje nog wel doen

MAthieu Akkerman

Heel jammer dat je via Google er achter moet komen dat de krant op zondag niet meer is. Gisteren meerdere malen getracht de krant te downloaden, uiteraard zonder resultaat. In het verleden kreeg je een bericht dat de krant klaar stond, waarom nu niet een bericht dat de krant er niet meer in de digitale vorm te downloaden is maar op http://www.telegraaf.nl/binnenland/23774788/__Vandaag_in_De_Telegraaf_op_zondag__.html te vinden is. Die link kan toch ook in een berichtje gezet worden! Inderdaad 14% van het abonnementsgeld moet teruggestort worden er wordt immers een wanprestatie geleverd. Telegraaf ik wacht af wanneer de ca. € 2,50 wordt teruggestort!!!

Mathieu Akkerman

De link is eenvoudiger: http://www.telegraaf.nl/zondag/
wat een moeite he TELEGRAAF!!!!

M.A.Kortekaas

Via Google vernomen dat de digitale zondageditie niet meer bestaat. Niet zo netjes van de Telegraaf!
Wel met veel tam tam aankondigen een aantal jaar geleden dat er een zondagkrant komt. Maar nu met stille trom verdwenen. Een zeer teleurstellende aktie van onze Telegraaf! Overweeg mijn abonnement op te zeggen! Jammer.

R. Bergsma

De Telegraaf heeft dit niet aan zijn abonnee’s kenbaar gemaakt. Voor mij dan maar een meer betrokken uitgever.

A. Everts

Geen vergelijk met de zondagskrant. Zeer teleurstellend alternatief. Inderdaad abonnement afgesloten inclusief zondag, wordt de abonnementsprijs dan minder?

Kees

Waarom zeuren mensen toch zo over dat ze abonnementsgeld terug willen hebben? Typisch Nederlands. Het is al de goedkoopste krant van NL. De Volkskrant ligt 60 cent standaard hoger dan de Telegraaf. Reken maar uit wat je dan meer kwijt bent. En die hebben gewoon 6 dagen. Je betaalt helemaal niet voor 7 dagen. De artikelen van een zondagskrant komt gewoon in de za of maandagkrant terug. Prima toch?
Nu.nl is ook een alternatief.

John Pothoven

gewoon jammer,
met vriendelijke groeten

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond