Deel dit artikel
-

Terug van weggeweest: de iPad4

De iPad2 is dood, lang leve de iPad4. Gisteren blies Apple zijn vierde generatie tablets nieuw leven in door het in 2012 gelanceerde model opnieuw in de roulatie te brengen. De iPad2 verdwijnt daarmee van de markt.

De iPad4 wordt nu dus het instapmodel. Een 16 GB-versie met retinascherm kost 379 euro. Tegelijk verscheen er een goedkopere iPhone 5C met 8GB opslag, maar die is nog maar in een beperkt aantal landen te koop en heeft de Benelux nog niet bereikt. De iPhone 5c met 8GB is in de Duitse Apple Store 50 euro goedkoper dan het 16GB-model

Naar verluidt brengt Apple dit jaar geen volgende generatie iPads op de markt. Er zou alleen een sneller model van de iPad Air uitkomen. Plannen voor een grotere De iPhone 5c met 8GB is in de Duitse Apple Store vijftig euro goedkoper dan het 16GB-model. Plannen voor een iPad (Pro) zouden op de lange baan zijn geschoven.

Naar verluidt is Apple wel begonnen met de productie van de iPhone 6, die volgens de jongste geruchten zou beschikken over een luchtdruk-, een luchtvochtigheids- en een thermometer. Fabrikant Pegatron in China zou inmiddels de laatste voorbereidingen treffen en personeel inhuren, maar er zijn meerdere fabrikanten die de iPhone 6 gaan maken.

De verwachting is dat de smartphone samen op de markt wordt gebracht met de iWatch. Dat valt af te leiden uit de Apples Healthbook-app die in iOS 8 zal worden gelanceerd. Deze bestaat uit aparte tabbladen voor bloedonderzoek, hartslag, hydratatie, voeding, bloedsuiker, slaap, ademhaling, zuurstofniveaus en gewicht.

Deel dit bericht

1 Reactie

Engelen

Zou mooi zijn als de iPhone 6 een duo sim zou krijgen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond