Deel dit artikel
-

The Forge officieel spin-off van de Universiteit Gent

De Mechelse startup The Forge wordt officieel een spin-off van de Universiteit Gent. De onderneming wil een brug slaan tussen wetenschappelijke kennis over innovatie en de bedrijfswereld.

The Forge wil wetenschappelijke kennis naar de ondernemerswereld brengen en bedrijven begeleiden bij hun innovatieprocessen.

Het bedrijf is voortgesproten uit de VIGOR-onderzoeksgroep, die vier jaar lang zelf onderzoek naar innovatie verrichtte en de wetenschappelijke kennis rond innovatie in kaart bracht. Een van de diensten van The Forge is een interactief innovatiespel om die verzamelde kennis op een speelse manier te verspreiden.

Voor het spel moeten deelnemers zelf een startup oprichten en worden ze met enkele uitdagingen geconfronteerd om innovatie te stimuleren in hun eigen bedrijf. De spelers krijgen telkens enkele mogelijke beslissingen voorgeschoteld om innovatie te stimuleren, waarvan er telkens één de beste keuze is volgens de huidige wetenschappelijke kennis. Spelers die de juiste keuzes maken, kunnen hun bedrijf verder uitbouwen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond