Deel dit artikel
-

T-Mobile Nederland gaat prijzen transparant maken

T-Mobile gaat zijn prijzen meer transparant maken. Vanaf volgend jaar gaat het bedrijf zijn dienstabonnement scheiden van het toestelabonnement. “We hebben geen goede reputatie, daar moet wat aan gebeuren”, vertelde Mark Klein, algemeen directeur van T-Mobile Nederland, zojuist op het congres van Telecompaper in Laren.

T-Mobile hanteert de gescheiden prijzen al in Oostenrijk, maar introduceert ze nu ook in Nederland. “Op deze manier weet je precies wat je voor een toestel betaalt. Daarnaast gaan we geen toestelkosten meer in rekening brengen als de mobiele telefoon is afbetaald.”

Volgens Klein moet het imago van de telecomsector worden verbeterd. “We staan tweede achter de verzekeringsmaatschappijen, en niet omdat we een slecht product leveren.”

Klein vertelde ook dat T-Mobile in Nederland een ‘mobile only’ strategie zal blijven voeren. Vast internet zal alleen in combinatie met partners worden aangeboden.

Deel dit bericht

1 Reactie

willem

Gaan ze dan ook bank of kredietinstelling worden? Ik dacht dat de telefoon altijd een cadeautje was.
Of gaan ze gewoon door met het onrechtmatig aanbieden van goederenkrediet langer dan 3 maanden.
Doen trouwens alle telecombedrijven.
Iedereen die dergelijke dienstverlening aanbiedt moet een vergunning hebben en de AFM moet dat controleren. Zelfs NRC biedt tegenwoordig telefoonfinanciering. http://iphone.nrc.nl/ zonder vergunning.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond