Deel dit artikel
-

Tweeduizend nieuwe (gratis) subcategorieën op Vergelijk.nl

Vergelijk.nl opent tweeduizend nieuwe subcategorieën verspreid over de site. Webwinkels hoeven daar tot het einde van het jaar niets voor te betalen.

De uitbreiding maakt deel uit van de groeistrategie van Vergelijk.nl, waarbij het een bredere markt wil gaan verdienen. Dat leidt begin volgend jaar onder meer tot een herlancering van de site.

Winkeliers die nieuw producten gaan aanbieden in de nieuwe subcategorieën betalen tot eind 2014 niets. Geen aansluitkosten van een paar honderd euro, geen prijs voor het doorsluizen van verkeer vanaf de vergelijker naar de webshop.

Vergelijk.nl werkt op basis van een cpc-model. Winkeliers betalen enkel voor de doorverwijzing naar hun site, niet voor een eventuele verkoop die daarna nog wordt gerealiseerd. Het bedrijf is onderdeel van de Compare Group.

In september werden de nieuwe productgroepen Feestartikelen en Gadgets al geopend.

Foto: Emily Burnett (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Gert-Jan

Klinkt interessant, is er een link met meer detail informatie? (bijv. over welke categorieen er bij zijn gekomen, c.q. een link naar een bron waar dit nieuws item vandaan komt)

Jasper

Beste Gert-Jan,

Het zijn teveel categorieën om op te noemen. Als je een mailtje stuurt naar partner@vergelijk.nl zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Dan heb je direct ook de bron aan de lijn!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond