Deel dit artikel
-

Twentepoort Groep start e-fulfillment voor kleine en middelgrote webwinkels

Twentepoort Groep in Wierden breidt haar logistieke activiteiten verder uit met TwenPack. Dit onderdeel specialiseert zich in e-fulfillment voor kleine en middelgrote webwinkels.

Doel is met name het uit handen nemen van de logistieke rompslomp die bij webwinkels om de hoek komt kijken. De ondernemer kan zich daardoor weer richten op hoofdzaken van de bedrijfsvoering, zoals bijvoorbeeld marketing, inkoop en verkoop.

Een nieuw en geavanceerd WMS systeem (Warehouse Management Systeem, met barcode RF-scanning) levert klanten veel voordelen op, zegt de Twentepoort Groep. In het bedrijfspand aan de Vijverweg in Wierden is inmiddels een groot aantal palletstellingen gerealiseerd. Ook staan er drie complete etages met legbordstellingen.

Bij het ‘orderpicken’ wordt geen papier meer gebruikt.  Bovendien kan het Warehouse Management Systeem (WMS) van de klant aan de systemen van TwenPack gekoppeld kan worden. Dit maakt het mogelijk om realtime voorraadbeheer toe te passen.

TwenPack heeft thans zo’n tienduizend kuub aan magazijnruimte ter beschikking staan. Dat wordt begin volgend jaar met nog eens negenduizend kuub verruimd. Nog dit jaar wordt gestart met de bouw van een extra opslagmagazijn dat eveneens wordt voorzien van legbord- en palletstellingen. De legbordstellingen zijn met name interessant voor webshops die handelen in kleine producten, zoals onder andere telefoonaccessoires en lifestyleproducten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond