Deel dit artikel
-

Ook UPC en CanalDigitaal geven FOX door (update)

Na Ziggo hebben nu ook UPC en Canal Digitaal een overeenkomst met FOX voor de doorgifte van de nieuwe tv-zender FOX en de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Het wachten is nu op een overeenkomst met KPN.

De zender FOX gaat 19 augustus van start en is vanaf dat moment voor de digitale tv-abonnees van UPC te zien op EPG positie 11. Ook is voor UPC-abonnees komend weekend het live Eredivisie voetbal vanaf de start van de competitie op vertrouwde wijze rechtstreeks te zien op FOX Sports Eredivisie.

Ziggo en UPC hebben lang met FOX rond de tafel gezeten, maar onduidelijk is waarover precies is onderhandeld. Woordvoerder Marcel van der Zee kan nog niets zeggen over KPN en kleinere aanbieders. “We hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.”

Het abonnement van huidige Eredivisie Live-abonnees gaat automatisch over in FOX Sports Eredivisie. De prijs verandert niet en blijft €17,25 per maand. De mobiele dienst FOX Sports GO is vanaf oktober voor UPC en Canal Digitaal-klanten beschikbaar.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond