Deel dit artikel
-

VMWare vestigt datacenter in Duitsland

VMware gaat zijn hybride cloud-platform VMware vCloud Air uitbreiden met een datacenter in Duitsland die voldoet aan de Duitse en Europese compliance- en datasoevereiniteitseisen. Volgens planning zal VMware zijn Duitse vCloud Air in het eerste kwartaal van 2015 in gebruik nemen.

vCloud Air stelt organisaties in staat hun eigen IT-infrastructuur uit te breiden naar de publieke cloud. De hybride cloud sluit aan op de bestaande applicaties van klanten en klanten kunnen nieuwe cloud-applicaties bouwen.

Daarnaast kondigt VMware een Early Access-programma aan voor VMware vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand voor klanten in Noord-Amerika en Europa. Klanten krijgen daarmee toegang tot vCloud Air door slechts met een creditcard te gebruiken.

De beschikbaarheid van het Early Access-programma staat gepland voor november van dit jaar in Noord-Amerika en Europa. VMware heeft de bètaversie van Virtual Private Cloud OnDemand tijdens VMworld 2014 aangekondigd.

VMware heeft datacenters in Noord-Amerika, Europa en Azië, en maakte onlangs bekend dat, via een joint venture met SoftBank Telecom Corp. en SoftBank Commerce & Service Corp. (SoftBank C&S), vCloud Air ook in Japan beschikbaar is. Daarnaast is VMware een strategische samenwerking aangegaan met China Telecom om een hybrid cloud-dienst te bouwen in Peking.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond