Deel dit artikel
-

Webwinkel voor motorolie gestart

Delticom AG, een webwinkel voor banden en auto-onderdelen, lanceert voor de Nederlandse markt een in motorolie gespecialiseerde webshop Motorolie-centrale.nl.

Van additieven tot antivries-ruitensproeier en tweetaktolie: het assortiment omvat meer dan 1400 verschillende producten.

Ook zijn er remvloeistoffen, cardanolie, onderhoudsmiddelen, antivries koelvloeistof, vetten en smeermiddelen verkrijgbaar.

De site werkt met een speciaal voertuigfilter: Daar vult de koper het merk, model en type van zijn voertuig in, waarna hij direct alle daarvoor geschikte producten van talrijke belangrijke producenten te zien krijgt.

Naast het aanbod in Nederland zijn de Delticom-motorolie-webshops in de toekomst in ook nog in vijftien andere Europese landen te vinden.

Deel dit bericht

5 Reacties

Frans van Etten

Is dit een advertorial? Iedere dag worden er webwinkels geopend. Deze webwinkel is, les 1 ecommerce, niet voor mobiel geoptimaliseerd.

peter

goh, gaan ze deze markt ook al kapot maken?! (zoals autobandenmarkt)
Dat ze geld kunnen verdienen met die kleine marges..

Sitezilla

Het is toch ongelooflijk dat je anno 2016 komt met zo’n verschrikkelijk lelijke website, dat wordt gelanceerd in meer dan 10 landen, die niet is geoptimaliseerd voor mobiel, niet responsive is, geen keurmerk heeft, geen iDeal betalingen ondersteund en dan je dan toch nog op een platform als Emerce de ruimte krijgt voor zo’n publicatie. Komkommertijd of is de hoofdredacteur met vakantie. Ik denk dat ik ook maar een persbericht indien voor een van onze klantwebsites die deze week is gelanceerd.

Joris

Volgens mij hoeft deze webshop geen belasting te betalen omdat ie onder de oldtimer regeling valt…

Roy - Wheelpoint

Wij werken al een tijdje met ze samen. Weinig op aan te merken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond