Deel dit artikel
-

Game Mania los van Free Record Shop

Game Mania maakt zich los van Free Record Shop. De in games gespecialiseerde retailer gaat zelfstandig verder met de drie oprichters van twintig jaar geleden: Peter Bergmans, Benny Cockx en Etienne Delrue. Over de doorstart van Free Record Shop zelf zijn nog geen details bekend.

In Nederland gaan in eerste instantie 51 van de 64Game Mania-winkels verder, in Vlaanderen gaat het om 39 winkels, inclusief het hoofdkantoor in Oelegem. Hoewel de curatoren vandaag details hadden beloofd over de doorstart van Free Record Shop zelf, is er geen nieuws naar buiten gekomen.

Een dertigtal winkels van Free Record Shop zou worden overgenomen door investeringsmaatschappij ProCures. Dat is de enige serieuze partij waarmee gesproken is. Volgens het PR kantoor van ProCures waren er vanmiddag nog gesprekken gaande.

Ondernemer Martijn Rozenboom kreeg donderdagavond te horen dat hij buiten bieding viel, omdat hij een door de curatoren gevraagd bedrag van een miljoen euro niet had gestort, zo meldde het FD afgelopen weekend. Rozenboom zou bovendien zijn afgevallen omdat hij investeerders achter het bod niet bekend wilde maken. De in Duitsland woonachtige ondernemer is vorig jaar failliet verklaard.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond