Deel dit artikel
-

Yourzine partnert met Notificare

Yourzine sluit een strategische samenwerking met Notificare om push-notificaties te kunnen toevoegen aan zijn klantcontactdiensten.

Met de samenwerking voegt het marketingbureau uit Den Bosch specifieke mobiele expertise toe aan zijn portfolio: pushberichten voor telefoons en tablets. Het bedrijf met sterke wortels in e-mailmarketing merkt dat klanten steeds vaker vanuit een CRM-strategie ook contextueel relevante mobiele berichten willen kunnen sturen.

Notificare levert technologie die fungeert als een plug-in voor bestaande mobiele apps. Klanten van Yourzine kunnen dat in hun eigen app verwerken en op basis daarvan bijvoorbeeld in winkels via iBeacons klanten herkennen en persoonlijke berichten sturen naar hun telefoon.

“Bij Yourzine zien we dat merken en organisaties steeds vaker worden geconfronteerd met zowel bestaande als potentiële klanten die verschillende mobile devices integreren in hun dagelijkse leven,” zegt directeur Michiel van Riemsdijk van Yourzine. “Het is daarom van belang om het mobiele kanaal aan de omnichannelstrategie toe te voegen.”

Foto: Terry Ozon (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond