Deel dit artikel
-

Zalando opent pop up-store

Heel even is hij er. En dan niet meer. Een fysieke winkel van Zalando ter viering van het tweejarig bestaan van de Italiaanse vestiging.

Tot en met dit weekend kunnen inwoners en bezoekers van Milaan door Zalando wandelen, artikelen aanraken en medewerkers aanspreken. Dat is een vreemd gegeven voor de e-commercewereld, maar met een pop up-store is dat heel even mogelijk.

Twee jaar geleden probeerde de Duitse digitale retailketen dit idee ook al eens uit. Nu probeert de onderneming de ‘buzz’ rondom de shop aan te zwengelen door heel even een in de winkelstraat aanwezig te zijn met 150.000 artikelen.

Behalve merken als Benetton, Cheap Monday, Donna Karan, Diesel, French Connection en Guess liggen ook items van huismerk Zalando Collection in de schappen.

Deel dit bericht

3 Reacties

RonaldMcDonald

Een pop-up store…. Kunnen ze eindelijk ergens naartoe met alle retourzendingen!

John

Begin van het einde van Zalando…..
Noem het een outlet….ze moeten toch ergens hun spullen laten wat naar 100 dagen retour komt. zo ongelovelijk dat mensen hierin geloven.

Johan

Ik bestel regelmatig op Zalando en dat gaat niet altijd goed maar ik hoor ook wel dat veel mensen er super tevreden over zijn. Ik heb net een review geplaatst op http://www.reviewspot.nl/zalando maar eigenlijk heb ik een vraag. Is zalando nou echt verliesgevend of is dat gewoon een boekhoudkundig truukje?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond