Naar Emerce.nl

B2B online marketing


Voor wie?  –  Locatie & Programma  –  Docent  –  Beeckestijn Business School  –  Inschrijven

Identificeer je buyer journeys en verhoog je conversie

De opleiding B2B online marketing leert je hoe je kunt zien in welke koopfase een lead zit. Met meer kennis van de customer journey kom je op het juiste moment met relevante content in beeld bij een lead. Je verleidt deze potentiële klanten gegevens in te vullen en geeft daar met marketinginstrumenten, marketing automation en een gerichte campagne gevolg aan. Je analyseert je eigen situatie en gaat aan de slag met je eigen case. Zo maak je van leads klanten en geef je je online rendement een boost.

Na de opleiding B2B online marketing weet je hoe je een buyer persona opstelt en heb je perfect inzicht in de customer journey of: buyer journey. Je weet hoe je optimaal gebruik maakt van online marketinginstrumenten om leads te verleiden contactgegevens in te vullen op je website. Je speelt op het juiste moment in op de behoefte van de klant en maakt van je klant een ambassadeur.


Voor wie?

De opleiding B2B online marketing is een must voor marketing experts, marketing managers, e-commerce managers, online specialisten, communicatie adviseurs en sales professionals die het complete online marketing traject van lead generation tot het converteren van leads naar klanten willen doorlopen, om optimaal rendement te halen uit e-business. Hij is echt iets voor jou als je een kei bent in je vak. Als je talent combineert met de motivatie en skills om hét verschil te maken.

Je leert:

 • Wat de belangrijkste digital marketing trends zijn binnen B2B
 • Hoe je een B2B online marketingstrategie kunt formuleren
 • Hoe je de buyer journey in kaart kunt brengen en een relevant buyer journey kunt
  ontwikkelen
 • Wat een decision making unit is en hoe je deze optimaal kunt bedienen
 • De verschillende manieren om leads te genereren en nurturen
 • Hoe je de conversie kunt verhogen door optimalisatie van o.a. landingspagina’s,
  bedankpagina’s, call-to- action en formulieren
 • Hoe je met marketing automation campagnes kunt automatiseren


Wanneer, waar en investering?

Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 1.495,- voor twee dagen, exclusief btw, inclusief materialen en lunch

Programma B2B online marketing

Dag 1
9:30 – 12:30 B2B Online marketing trends, strategie en mix
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 De buyer persona, buyer journey en contentstrategie

Dag 2
9:30 – 12:30, Leadgeneratie en verhogen conversie
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Lead nurturing, campagnes en marketing automation


Docent

Docent Emerce opleidingen- Klaas KlunderKlaas Klunder studeerde Commerciële Economie aan de Hogere Economische School in Amsterdam en de postdoctorale opleiding Strategisch Communicatie Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte 15 jaar in diverse marketingfuncties voor bedrijven als Microsoft en Oracle. Vervolgens maakte hij de overstap naar de advieswereld, waar hij de afgelopen 10 jaar diverse organisaties geholpen bij hun commercieel succes. In 2013 begon hij met zijn marketing bureau Marketing Penguin. Klaas helpt je met het opbouwen en verstevigen van je online aanwezigheid en reputatie en met het genereren van sales qualified leads.

Deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 8,8

Een volledige cursus waarin je in korte tijd wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken en de materie direct kan toepassen in de praktijk.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij B2B online marketing helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met B2B online marketing? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om mezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsgebied2 dagen
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 1.495,-
 • Datum:
  → 1 en 8 oktober 2019
  → 19 en 26 november 2019


Verwante opleidingen

Growth hacking
2 dagen

Growth hacking

Technologie heeft marketing voorgoed veranderd. De massa bereiken is niet meer alleen...