Naar Emerce.nl

Lean startup

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Lean startup voor bestaande organisaties

Snel en succesvol innoveren

Je wil baanbrekende dingen realiseren met of binnen je bedrijf, maar… Er is altijd een maar: te weinig geld of tijd, ingewikkelde processen, of een gebrek aan focus. Ben je klaar om die cirkel te doorbreken? Leer dan nu het recept voor snelle en succesvolle innovatie!

Revolutionaire aanpak, ook voor bestaande organisaties

Vele start-ups die uitgroeiden tot succesvolle bedrijven deden het al voor. Denk aan Dropbox of Peerby, maar ook grote bestaande organisaties als Philips en Sanoma stapten mee in deze revolutionaire aanpak. Revolutionair? Ja! In plaats van het maken van grote plannen en voorspellingen, leer je met gerichte, kleine en praktische stappen te werken. Door daarbij voortdurend klantfeedback te vragen, zal je veel sneller resultaat boeken mét de garantie dat wat je oplevert aansluit op de behoeften van je doelgroep.

Ondernemen wordt managen

Digitalisering biedt veel kansen, maar de klant van vandaag is veeleisend en diezelfde digitalisering betekent daardoor dat je voorbij gestreefd kan worden nog voor je goed en wel de innovatie op de markt gebracht hebt. Dát is waar de Lean Startup methodologie zijn waarde bewijst: het maakt het proces van innoveren inzichtelijk, ondernemen wordt managen.


Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die graag sneller successen in de markt wil boeken. Professionals en managers die zich bezighouden met innovatie, marketing, sales en digitale transities. Voor onder andere de volgende functies: business development managers, marketeers, e-commerce managers, web specialisten, productontwikkelaars, (team)managers, customer service managers en IT-ers.

Pas Lean startup succesvol toe

Na de opleiding heb je goed begrip van de principes, begrippen en werkwijze van Lean Startup. Het stelt je in staat om een ‘playbook’ te maken en Lean Startup met vertrouwen, op effectieve wijze toe te passen voor je eigen situatie.

Aan bod komen onder andere:

 • Impact van digitale ontwikkelingen op innovatie
 • Wat is Lean Startup en welke voordelen biedt het?
 • Verschil tussen Waterval, Lean en Lean Startup aanpak
 • Lean Startup begrippen en betekenis ervan
 • Value proposition, business model en operating model
 • Het blijvend betrekken van de klant bij product- en service ontwikkeling
 • Opzetten, testen en meten van Lean Startup experimenten
 • Relevante tools en hulpmiddelen
 • Implementatie uitdagingen en randvoorwaarden
 • Het ‘playbook’ en toepassing in de praktijk


Wanneer, waar en investering?

Dinsdag 24 april 2018.
Bekijk de agenda voor alle startdata.

In Amsterdam, Leusden en Utrecht

€ 785,- voor een dag, exclusief btw, inclusief materialen en lunch

Programma Lean startup

9:30 – 12:30 Innovatie en Lean startup principes
12:30 – 13:30 Netwerklunch
13:30 – 16:30 Experimenten opzetten en implementatie
16:30 Afsluitende borrel


Docent
Sander van der Blonk

Als partner bij Rockstart begeleidt Sander van der Blonk marketing teams, product innovatie teams en (corporate) startups bij product en business model innovatie. Daarnaast investeert hij in technologie startups. Ook is Sander partner bij CRUXDigital en adviseert hij bedrijven bij replatforming, agency- en toolselecties en bij de implementatie van Agile Marketing en Marketing Automation.


Beeckestijn Business SchoolBeeckestijn Business School

Emerce verzorgt de opleiding in partnership met Beeckestijn Business School. Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen.

Inschrijven kan uitsluitend via deze pagina. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Emerce en Beeckestijn zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring.


Heb ik wat er voor nodig is?

Stel jezelf de volgende vragen. Ben ik een kei in mijn vak en wil ik nog beter worden? Heb ik de motivatie en skills om mij Lean startup helemaal eigen te maken? Wil ik direct aan de slag met de Lean startup methode? Driemaal ‘Ja’, dan is het slim om jezelf nu in te schrijven voor deze opleiding. • Beste docenten van NL
 • Netwerken op niveau
 • Exclusief bij Emerce

 

 

Opleidingsinformatie
 • Opleidingsniveau:HBO+
 • Investering:€ 785,-
 • Datum:24 april 2018


Verwante opleidingen