Industry Wire

Geplaatst door fonq.nl

Fans van oranje en fonq.nl maken kans op een gesigneerd oranjeshirt door Johan Cruijff en Marco van Basten.

Fan van oranje én fonq.nl
Speciaal voor de fans op Facebook heeft fonq.nl een unieke WK-actie opgezet. Iedereen die op facebook nu fan is van fonq.nl én iedereen die voor het eindsignaal op aanstaande zondag fan wordt, maakt kans om te winnen op een gesigneerd oranjeshirt door voetballegendes Johan Cruijff en Marco van Basten. Fan worden kan door op http://www.facebook.com/fonqnl op de ‘vind ik leuk/like’ knop te drukken. Hierna maakt een fan direct kans op het unieke shirt dat ingelijst is en waarbij een certificaat van echtheid is ingesloten.

Op de Facebookpagina van fonq.nl worden fans op de hoogte gehouden van nieuws en acties omtrent het eigentijdse webwarenhuis. Meer informatie over de voorwaarden van de loting is te vinden op: http://www.fonq.nl/informatie/facebook/.

———————————————————————
Over fonq.nl
Fonq.nl is het eigentijdse webwarenhuis dat bestaat uit meer dan 60 eigen niche webwinkels op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Voorbeelden hiervan: barbecueswinkel.nl, gadgetfabriek.nl en brabantia-webshop.nl. Speciaal voor bedrijven heeft fonq.nl een B2B tak. Fonq.nl zakelijk is de juiste partner als het gaat om relatiegeschenken, zakelijke aanvragen, joint promotions en incentives. Voor consumenten en bedrijven brengt fonq.nl een eigen giftcard op de markt. Daarnaast maakt en beheert het bedrijf webwinkels voor derde partijen, zoals Rituals en Achmea. Meer informatie op http://over.fonq.nl .

Voor de redactie
fonq.nl, Patrick Kerssemakers, tel: +31(0)30-2416160, email: patrick.kerssemakers@fonq.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht