Internet of Things

Topauteurs in Internet of Things

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Internet of Things

Vijf succesfactoren voor hét smart home OS van morgen

Nog even en de strijd tussen de techgiganten barst los. De strijd om de controle over jouw thermostaat, verwarming, verlichting en meer. Maar Google, Apple, Microsoft of Amazon… wie gaat dé smart home interface claimen? Welk bedrijf heeft de kaarten in handen om in elk huis aanwezig te zijn? Ik voorzie vijf factoren die bepalen wie deze innovatieve markt gaat leiden.


TomTom Telematics naar 700.000 voertuigen (infographic)

De navigatiekastjes mogen dan een lastige markt zijn voor TomTom, andere diensten doen het juist goed. TomTom Telematics heeft een dezer dagen de mijlpaal gepasseerd van 700.000 voertuigabonnementen voor zijn fleet management-oplossingen (FMS). In deze infographic de belangrijkste cijfers.


Dongel Interpolis leest technische staat van de auto uit

Interpolis introduceert de SlimOpWeg Hulp als een middel om het aantal pechgevallen terug te dringen. Het ‘brein’ van deze oplossing is een dongel die de technische staat van de auto uitleest. Bij problemen of falende apparatuur krijg je automatisch een melding op de smartphone.


SODAQ’s slimme sensoren koppelen 1.001 dingen aan het IoT

Miljarden autonome dingen kunnen aan het internet geknoopt worden: bruggen, prullenbakken, fietsen, beregeningsinstallaties. Sensorontwikkelaar SODAQ versnelt de opmars van het Internet of Things (IoT) door met LoRa verbindingen te leggen tussen ding en web. Jan Willem Smeenk, CEO van SODAQ, levert de bijbehorende hard- en software.


Meer artikelen in Internet of Things

Topic: Internet of Things

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, ofwel de trend waarbij steeds meer apparaten en objecten verbonden raken met het internet. Blijf op de hoogte aan de hand van achtergrondartikelen, best practises, opinie en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Tech topics