Mobile

Topauteurs in Mobile

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Mobile

Groei voor Proximus

Sterke campagnes en de lancering van een nieuwe productportfolio half oktober resulteerden in groei van het klantenbestand van Proximus, de Belgische tegenhanger van KPN. Ondanks de hevige concurrentie groeiden de marktaandelen voor vast internet in het vierde kwartaal tot 46,3 procent, voor digitale televisie tot 35,9 procent en voor mobiel tot 40,7 procent. Het aantal […]


MyOrder brengt mobiel tanken bij AVIA: ‘Offline affiliate marketing’

MyOrder heeft een samenwerking gesloten met tankstationketen AVIA. Hierdoor kunnen de gebruikers van de mobiele app in één klap op 170 nieuwe locaties mobiel tanken, in april volgen er nog eens 190. Afgelopen najaar werden al 150 Tamoil vestigingen aangesloten op de app. En er zit meer in het vat, vertelt MyOrder-oprichter Thomas Brinkman. Met een aantal grote oliebedrijven wordt nog gesproken.


Beacons en privacy: wat mag wel en niet?

Beacons leggen de locatie van personen vast in een openbare ruimte. Doordat je weet dat iemand op een bepaalde plaats is (geweest), kun je bestaande informatie over die persoon verrijken. Dit levert nieuwe kansen op voor de marketeer. Maar het brengt ook risico’s met zich mee op het gebied van privacy. Net als veel andere marketingtechnologieën loopt ook deze technologie voor op de wetgeving. Hoe hoort het nou eigenlijk? Wij zetten het voor je op een rij.


Meer artikelen in Mobile

Topic: Mobile

In het Topic Mobile vind je trends, ontwikkelingen, best practises, cases en opinie rond het onderwerp mobile. Blijf op de hoogte, deel kennis en leer van anderen. Zelf bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Tech topics