Conversion

In dit Topic alles over het verbeteren van sales, downloads en andere acties online. Best practises, cases en how to, hier vind je informatie voor het verbeteren van conversie. Heb je kennis te delen? Experts op hun vakgebied kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Mail naar topics@emerce.nl.

Headlines Topic Conversion

Achtergrond Zijn platte designtrends wel goed voor conversie?

1 april 2014 Yoshi Tuk Geen reacties
flat

Iedere website wordt zo eens in de tijd voorzien van een nieuw likje verf. De betreffende ontwerper zal zich ongetwijfeld laten beïnvloeden door de laatste trends. Is dat, met de conversie-optimalisatie in het achterhoofd, wel verstandig?

Lees verder »

Achtergrond Principes opzij: klantdata stuwen omzet

27 maart 2014 Yoshi Tuk Geen reacties
personal-data

Binnen e-commerce leidt het personaliseren van de content tot een sterke toename van de conversie. Een open deur? Ook nu nog blijft inzet van dit soort technieken beperkt.

Lees verder »

Achtergrond Authenticiteit als middel tot meer conversie

26 maart 2014 Theo van der Zee Geen reacties
awareness

Hoe kunnen organisaties zich online positief onderscheiden en daarmee het aantal conversies verhogen? Nu het internet steeds volwassener begint te worden, zullen op termijn meer websites in de basis op orde zijn. Het antwoord is: je kunt je onderscheiden door authentiek te zijn, door écht jezelf te zijn. Maar hoe doe je dat?

Lees verder »

Achtergrond Conversie-optimalisatie: neem niet alles klakkeloos over

13 maart 2014 Yoshi Tuk Geen reacties
Blijf nadenken

De kunst van conversie-optimalisatie: veel wordt er over het onderwerp geschreven en veel leren we van andermans testresultaten. Neem echter niet alles klakkeloos over. Testcases en onderzoeksresultaten hebben in de loop der jaren ook tot een aantal standaard conversie killers geleid. Hoe ga je ermee om?

Lees verder »
Gerelateerd nieuws

Nieuws Emerce Conversion: de omslag van Achmea Health Centers

7 april 2014 Jan Libbenga Geen reacties
fitness-gadgets

Achmea Health Centers Nederland staat voor een mooie uitdaging, namelijk het stimuleren van zo veel mogelijk mensen om te gaan en blijven sporten. Op Emerce Conversion komende donderdag vertelt Angelo van der Lugt hoe hij door middel van huidige klantkennis en gedragspatronen en content marketing zoveel mogelijk rendement haalt uit de klant.

Lees verder »

Nieuws Coupons.com naar de beurs voor 100 miljoen

3 februari 2014 Erwin Boogert 2 reacties
3764240585_cf54a3e454_jpg-3

De Amerikaanse kortingsbonnensite Coupons.com gaat naar de beurs om 100 miljoen dollar op te halen. Digitale coupons genieten nog steeds tientallen procenten groei aan belangstelling.

Lees verder »

Nieuws WUA! wil marktleiderschap met usabilitytesten

21 januari 2014 Erwin Boogert 2 reacties
5470367655_6d55b27ef0_jpg-2

Onderzoeksbureau WUA stelt Mario Tedde aan als managing director van een nieuwe afdeling die zich louter bezighoudt met eyetracking en bruikbaarheidsonderzoek. Hij tuigt de afdeling op om marktleider te kunnen worden in Nederland.

Lees verder »

Nieuws Scoupy steekt app in het nieuw

24 juni 2013 Erwin Boogert 1 reactie
banner_ipad_1

De mobiele couponapplicatie Scoupy brengt volgende maand een compleet vernieuwde versie van zijn app uit. Versie 2.0 biedt adverteerders en gebruikers gerichter de mogelijkheid met acties te werken. Drie vragen aan marketingmanager Bas Jongerius.

Lees verder »