Recruitment

Andere Topics in Venture

Nieuwsbrief

Emerce Jobs

 

Artikelen in Recruitment

eRecruitment 2017: Hoe AI en chatbots recruitment verder brengen

Ook recruiters krijgen te maken met artificial intelligence en (chat)bots. Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk, stelt Sander Duivestein van Sogeti, een van de sprekers op eRecruitment 2017. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!


Wat er fout gaat met leren en werken in ‘onlife retail’

Als je retailers vraagt naar hun grootste zorgen voor de toekomst, dan is de kans groot dat in de top drie van uitdagingen ‘retailtalent’ staat. In de Verenigde Staten stond het in een research van de NRF, de National Retail Federation, zelfs bovenaan de lijst. Hoe staat het ermee in Nederland?


Infographic: 26,5 procent meer online vacatures in Nederland in 2016

In 2016 zijn er 26,5 procent meer vacatures geplaatst dan in 2015. Dat blijkt uit cijfers van Jobfeed, de Big Data tool voor vacatures van Textkernel. Jobfeed heeft in 2016 ruim 9,8 miljoen online vacature-plaatsingen ontdekt, geanalyseerd en gecategoriseerd. Handel is met 20,2 procent de grootste sector, ondanks een daling. ICT blijft ook in 2016 de grootste beroepsklasse. De provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant hebben bij elkaar opgeteld een marktaandeel van 56 procent.


Meer artikelen in Recruitment

Topic: Recruitment

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen, cases, best practices en interviews op het gebied van online recruitment. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Venture topics