What's new

Top stories

Betaaldienst Payconiq van start in Nederland, maar zonder ABN

Nederland gaat kennismaken met een nieuw betaalplatform: Payconiq. Voortgekomen uit ING Group en als aandeelhouders omarmd door Rabobank, ASN, Regiobank en SNS moeten consumenten in online en fysieke winkels én onderling met een QR-code betalingen gaan verrichten. Misschien wel even snel als contactloos. ABN heeft zich echter alweer teruggetrokken.


Nieuw in Channels


Eerste rondetafelgesprek over beleid digitalisering in Nederland

Het kabinet komt nog dit jaar met een strategie om ervoor te zorgen dat alle ondernemers en consumenten in Nederland kunnen profiteren van de digitale economie. Later vandaag spreekt staatssecretaris Mona Keijzer in Amsterdam met bedrijven, kennisinstellingen en experts bij een eerste ronde tafel Digitalisering over de kansen en bedreigingen van de digitale economie.


Versnelde groei mobiel dataverbruik sinds ‘unlimited data’

Sinds de introductie van mobiele abonnementen met ‘unlimited data’ – door T-Mobile en Tele2 vorig jaar – versnelt de groei van het mobiel dataverbruik. Dat blijkt uit de Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ook blijken deze abonnementen de concurrentie op scherp te zetten.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Vacatures

Agenda

Emerce Opleidingen