What's new

Top stories

Vaker online is een race to the bottom

Vast onderdeel van mijn ochtendritueel: de wekker op mijn iPhone gaat af, half in slaap unlock ik hem en open direct een min of meer willekeurig gekozen app. Met één oog in mijn kussen probeer ik een artikel in de NOS-app te lezen. Tijdens het tandenpoetsen scroll ik door Facebook en bij het ontbijt kijk ik naar YouTube. Hè lekker, een nieuwe dag!


Nieuw in Channels

Nog altijd veel onduidelijkheid over ‘Nederlander’ in cryptoschandaal

Een Nederlander met de naam Joost van Doorn wordt genoemd als de spil van een groot cryptoschandaal. Nadat het bedrijfje Confido via een ICO (Initial Coin Offering) op 7 november 374.000 dollar had opgehaald om een app te bouwen is de startup inclusief de inleg van de aardbodem verdwenen.


Banner-infomercial-jobs-optie2-V2

Dit zijn de 12 e-commercetrends voor 2018

E-commerce is anno 2018 een volwassen business. Eigenlijk spreek je niet meer van e-commerce als we eerlijk zijn. Maar gewoon van commerce. Want alles komt samen. Online en offline smelten samen tot een omnichannel klantervaring. Lees snel deze uitgebreide vooruitblik op wat ons in 2018 op het gebied van e-commerce te wachten staat.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Vacatures

Agenda

Emerce Opleidingen