What's new

Top stories

Nieuw in Channels

Promotional_Gear-570x450

De supermarkt van de toekomst is zelfrijdend en KI-gestuurd

In de supermarkt van de toekomst staan we niet meer te wachten voor de kassa’s. We zullen waarschijnlijk alleen nog winkelen in fysieke supermarkten die extreem gemak bieden of gewoon voor de ‘ervaring’. De toekomst van de supermarkt is een combinatie van de fysieke en digitale wereld waarin draagbare apparaten, robotica, zelfrijdende technologie, hyper-connectiviteit, VR en AR een belangrijke rol spelen.


Ook EU erkent obstakels bij grensoverschrijdende e-commerce

Het vertrouwen van Europese consumenten om online in andere landen te bestellen, is verder toegenomen, zo blijkt uit gisteren gepresenteerde cijfers van de EU. Toch aarzelen detailhandelaren nog om hun onlineactiviteiten uit te breiden en blijven ze wantrouwig staan tegenover onlineverkopen aan consumenten in andere EU-landen.


Travis the Translator slecht taalbarrières met een bijzonder apparaat

Een internationale conference call, een trip naar het ziekenhuis in Polen of een interessant gesprek met een local in Spanje. Taalbarrières zijn overal. Lennart van der Ziel is medebedenker van Travis the Translator: een vertaalapparaat dat onbegrip wegneemt en de weg vrijmaakt voor vloeiende internationale gesprekken.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda

Emerce Opleidingen