What's new

Top stories

Emerce eDay: Galit Ariel over Augmented Reality

Augmented Reality is de technologie die een nieuw tijdperk in zal luiden als het gaat om onze interactie met merken en content. Dat is de visie van Galit Ariel, zelfbenoemd digital hippie, die AR ziet als fascinerende manier om de fysieke realiteit naar een hoger plan te brengen. Op 5 oktober is ze spreker op eDay.


Nieuw in Channels

Promotional_Gear-570x450

Niels Baas over nieuw NLziet: ‘Totaaldienst als wapen tegen concurrentie’

Deze zomer is streamingdienst NLziet een bètatest gestart voor een nieuwe web- en mobiele app. Het bedrijf test daarmee functies voor livetelevisie en replay-tv. Dit najaar voegt NLziet de features definitief toe aan het platform. Hoe denkt Managing Director Niels Baas in te spelen op de behoeften van ‘millennials’ en welke rol ziet hij voor het platform?


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Advertorial

Data is de sleutel tot directe boekingen
Voor bedrijven in de reisbranche is het lastig om klanten te laten boeken via de eigen kanalen. De concurrentie is groot en online reisagenten (OTA’s) als Booking.com en Expedia domineren de markt. Toch kun je het winnen van deze giganten, stelt Datatrics. Benieuwd hoe? Download dan nu de whitepaper!

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda

Emerce Opleidingen