Industry Wire

Geplaatst door Denda Games

Denda Games en Zylom slaan handen ineen met release van “Mortimer Beckett and the Lost King”

Denda Games, marktleider in verkopen van casual games in het Benelux retailkanaal, lanceert in samenwerking met Zylom, jarenlang de Europese marktleider op het gebied van online en downloadbare casual games, de game “Mortimer Beckett and the Lost King”, het uitdagende nieuwe hoofdstuk in deze geliefde en bekroonde spelserie.

Denda Games en Zylom werkten in het verleden al vaker samen en brachten eerder al zeven succesvolle casual gametitels naar het Benelux retailkanaal, nu slaan de twee bedrijven opnieuw de handen ineen. De eerste release in deze hernieuwde samenwerking is “Mortimer Beckett and the Lost King”, waarna in het verdere verloop van dit jaar meerdere titels op de markt worden gebracht, waaronder het bekroonde Campfire Legends – The Hookman, en een spel uit de geliefde Delicious-serie.

Eindelijk gaat de spannende reis van Mortimer verder in “Mortimer Beckett and the Lost King”. Nadat Mortimer in zijn vorige avontuur de Time Paradox heeft gesloten, bevindt hij zich nu in een vreemde wereld ver weg van huis. Om weg te komen moet Mortimer de Verdwenen Koning vinden en de vrede in het land, dat wordt bestuurd door een gemene generaal, in zijn oude staat herstellen. Als speler van het spel reis je langs prachtige locaties door het vreemde land terwijl juwelen moeten worden gezocht die op de kroon van de Verdwenen Koning thuis horen. Help de bewoners van de bizarre wereld om ingenieuze puzzels op te lossen en de Verdwenen Koning terug te vinden.

De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews, GameZebo.com heeft “Mortimer Beckett and the Lost King” een zeer hoge testscore gegeven, maarliefst 4 sterren van de te behalen 5 sterren. De game is volledig Nederlandstalige game is vanaf 7 september verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van games in de Benelux.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform( www.denda.com ) als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In april 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere dag een online game en iedere week een nieuwe PC/CDR game op de markt te brengen.

Link naar de website www.denda.com
Link naar Facebook: http://www.facebook.com/#!/DendaGames

Over Zylom:

Zylom is de Europese marktleider op het gebied van casual games, en biedt meer dan 200 online spellen, plus meer dan 600 downloadbare spellen aan in 8 verschillende talen. Meer dan 80% van de maandelijkse 20 miljoen unieke spelers op Zylom, zijn vrouwen tussen de 25 en 49. Zylom heeft een eigen game studio dat toptitels als Campfire Legends – The Hookman, Heart’s Medicine, en de populaire Delicious-serie heeft uitgebracht. Zylom heeft sinds februari 2011 tevens een gratis app op Facebook, waarmee meer dan 200 spelletjes in 8 verschillende talen gespeeld kunnen worden.

Link naar de website: www.zylom.com
Link naar Facebook: http://apps.facebook.com/zylomgames/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht