Industry Wire

Geplaatst door Zebra Technologies

Spar Gebuikt Zebra Technologies’ Card Solution voor Real-Time Instore Promoties

HEERENVEEN, Nederland – 24 April 2018 – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real time zichtbaarheid binnen bedrijven mogelijk te maken, heeft aangekondigd dat Spar Nederland de Zebra ZXP Series 3 card printers gaat gebruiken om real-time prijskaarten voor etenswaren af te drukken. Deze nieuwe oplossing zorgt ervoor dat zelfstandige Spar winkels sneller kunnen reageren op instore promoties en zo hun klanten beter kunnen bedienen.

Deze oplossing, ondersteund door Zebra’s partner Centric, wordt voor het eerst ingezet in Spar supermarkten in Nederland. Spar is een internationale groep van zelfstandige detailhandelaren en groothandelaren. De eerste Nederlandse Spar opende in 1932 zijn deuren, nu zijn er meer dan 12,500 winkels in meer dan 44 landen verspreid over vier continenten.

BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN
· Door het gebruik van de nieuwe Zebra® ZXP3, kunnen voedseletiketten direct in de winkel worden afgedrukt. Hiermee wordt veel tijd bespaard, aangezien zelfstandige Spar winkels nu niet meer 4 dagen hoeven te wachten voordat ze hun etiketten vanuit het Spar-hoofdkantoor aangeleverd krijgen.
· Het nieuwe systeem is bovendien hygiënischer waardoor de etiketten ook geplaatst kunnen worden bij versproducten.
· De Zebra ZXP3 wordt in de toekomst ook ingezet om voedselallergieën en veiligheidsinstructies op prijskaarten te printen, zo wordt ook de naleving van de EU Food Information for Consumers Regulation (EU FIC) verbeterd.
· Zebra’s card solutions worden uitgerold in 100 Spar winkels, maar ook in 150 Texaco’s gelegen naast detailhandels.

ONDERSTEUNENDE QUOTES
Paul Willems, Manager Store Automation, Spar
‘’We zijn verheugd dat we met Zebra mogen werken en kijken uit naar het gebruik van de ZXP3 printers in verschillende winkels door heel Nederland. We zijn ervan overtuigd dat deze oplossing het voor ons mogelijk maakt om onze real-time voedsel promotie en veiligheidsinformatie te verhogen, om zo uiteindelijk de klantenervaring te kunnen verbeteren.’’

Bernd Jan Pieper, Business Development Benelux, Zebra Technologies
‘’De focus van Zebra als organisatie is de doeltreffendheid van de winkelier en de klantervaring te verbeteren. We zijn er trots op dat we snelle, betrouwbare en flexibele oplossingen kunnen bieden die de prestaties van onze klanten kunnen verbeteren. Spar en zijn klanten zijn gebaat bij het gebruik van de ZXP3 printer, gezien deze real-time, instore promoties en vitale informatie geeft via prijskaarten.’’

###
OVER ZEBRA
De producten van Zebra (NASDAQ: ZBRA) geven operationele inzichten en geven ondernemingen de mogelijkheid te groeien in de digitale wereld. Actuele informatie en visionaire oplossingen in hardware, software en services, geven bedrijven in het huidige mobiele tijdperk net dat beetje extra wat ze nodig hebben om hun operaties te vereenvoudigen, hun personeel te ondersteunen en op de behoefte van hun klanten in te spelen. Kijk voor meer informatie op: www.zebra.com om nieuwsberichten te ontvangen kun je je hier inschrijven. Volg ons op social media via LinkedIn, Twitter en Facebook.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht