Logo Emerce Academy

Blijf up-to-date en ontwikkel door op je platformen

Voor als je je digitale strategie wilt omzetten in succesvolle digitale- en techprojecten. Leer alles over design thinking, persona’s, interviewtechnieken en design sprints.

Een tech-omgeving die een functionele flow creëert tussen mens, organisatie en data.
Van onderzoek doen naar de klantbehoefte tot het ontwerpen van menselijke interacties voor software, platforms en apps.
Doorontwikkeling van je platform door middel van customer journey insights met diepte interviews en usability tests.

Blijf up-to-date en ontwikkel door op je platformen

52004568602_b84b71ac0c_c

Alle Digital Projects trainingen

Deep dive: Discovery: Leer wat je klanten beweegt
12 april 2023
09:30 - 13:00 uur
Vergroot de kans op succesvolle marketingcampagne door klantbehoeftes beter te begrijpen. Krijg inzicht in wat je klant daadwerkelijk wil, denkt en doet. Leer te werken vanuit bewijs, in plaats van aannames.
Digital Projects
Online classroom
Masterclass: Digitale Transformatie: ruimte creëren voor verandering
6 en 13 april 2023
09:30 - 12:00 uur
Digitale transformatie heeft niet alleen te maken met technologie verandering maar vooral ook met mensen. Digitale transformatie heeft voorlopers nodig die muren in hun organisaties doorbreken. Ondanks vele mooie woorden zijn veel organisaties nog steeds...
Digital Marketing
Online classroom
Training: Design Thinking
6 en 13 aprill
09.30 - 16.30 uur
In de training leer je met de combinatie van creatief en analytisch denken tot andere inzichten en innovatieve resultaten te komen.
Digital Projects
Medior
Amsterdam
Deep dive: Gedragsontwerp
95% van ons gedrag is onbewust. Om in te spelen op het gedrag van je bezoekers, moet je eerst weten hoe gedrag werkt. Wanneer je dit weet, kun je gedrag veranderen door psychologie, design en...
Digital Projects
Medior
Online classroom
Workshop: Visual Thinking
Zakelijk tekenen stelt je in staat om kennis en ideeën snel en helder over te brengen, ook in de organisatie waar jij werkzaam bent.
Digital Projects
Medior
Online classroom
Deep dive: Discovery Sprint
Heb je ook wel eens veel moeite en energie gestoken in het ontwikkelen van een nieuwe feature of product, om er dan vervolgens achter te komen dat er helemaal geen behoefte is?
Digital Projects
Senior
Online classroom
Deep dive: Strategy Sprint
Wat is strategie? Als het aan ons ligt is het geen schrijfoefening van 200+ pagina’s. Strategie gaat over keuzes maken en een route kiezen die de beste kans van slagen heeft.
Digital Projects
Medior
Online classroom
Deep dive: Opportunity Mapping
Hoe vertaal je klantinzichten en ideeën door naar de juiste acties? Opportunity Mapping helpt je te focussen op kansen en verbeteringen sneller te implementeren.
Digital Projects
Senior
Online classroom
Wat past er bij jou?
Deep dive

Tijdens deze sessie pakken we heel grondig één bepaald onderwerp beet. Zo verdiep je je in oplossingen, onderzoek je gezamenlijk een casus of verken je nieuwe, innovatieve ideeën. Een deep dive duurt ongeveer twee tot vier uur.

Masterclass

Bij een masterclass krijg je les van een internationale thought leader. Hij of zij praat je helemaal bij over het onderwerp van zijn of haar expertise. Een masterclass duurt ongeveer drie tot vier uur.

Training

In een training neem je de tijd om dieper of breder op een specifiek onderwerp in te gaan en kennis te maken met de belangrijkste kenmerken en issues van het specifieke onderwerp. Er komen casussen en opdrachten aan bod. Een training duurt een tot drie dagen.

Workshop

Een workshop bevat zowel theorie als praktische opdrachten, die gezamenlijk tijdens de sessie besproken worden. Een workshop duurt ongeveer twee tot vier uur.

Incompany

De trainingen van Emerce Academy kun je ook samen met je team of collega’s volgen op een datum en locatie naar keuze.

Bekijk deze populaire thema's

Groei jij ook met Emerce Academy?

Start vandaag, zodat je morgen niet achterloopt. Deze bedrijven zijn je al een stap voor. Emerce is gericht op het snijvlak van tech, digital, innovatie, marketing en e-commerce.
logo-gemeente-amsterdam_transparant-300x135-1
ING-logo-png-transparent-300x95-1
Logo_brandfirm
m71czvkkwpsmthwgmtgu-300x105-1
bolcom_logo_pay-off_blauw_rgb-300x92-1
l-oreal-paris-300x87-1
HelloFresh-logo-a2a149bdc1548e071bb89411547914ca-300x98-1