Logo Emerce Academy

Aan de slag en doorgroeien met E-commerce

Voor jou om uit te blinken en je positie te verstevigen in e-commerce. Leer alles over e-commerce strategie, platforms, dashboards, marketplaces en meer.

Ontwikkel en implementeer een omnichannelstrategie
Conversational commerce en social selling als onderdeel van je omnichannelstrategie
Bouw een succesvolle marketplace

Aan de slag en doorgroeien met E-commerce

52118722413_8774c44ea3_c

Alle E-commerce trainingen

Deep dive: ChatGPT voor E-commerce
16 mei 2023
09:00 - 12:30 uur
Ontdek de krachtige combinatie van ChatGPT en E-commerce. In deze sessie delen we praktische tips en tricks voor ChatGPT waar je direct mee aan de slag kunt. Je leert de tool inzetten om meer klanten...
E-commerce
Online classroom
Masterclass: Omnichannel Retail
9 mei 2023
09:00 - 12:30 uur
Een post op social media, een product op een marketplace en een advertentie in een bushokje: je (potentiële) klant kan je overal, en op elk moment tegenkomen. Klantreizen worden steeds meer omnichannel. Hoe zorg je...
E-commerce
Online classroom
Workshop: Innovatieve Verdienmodellen
18 april 2023
09:30 - 12:30 uur
Wil jij je business stevig laten groeien dit jaar? Nieuwe verdienmodellen toetsen én ontwikkelen? Een mooi voornemen, maar waar begin je? De workshop ‘Innovatieve Verdienmodellen’ helpt je op weg.
Digital Marketing
Online classroom
Deep dive: E-commerce: Sales Funnels & Social Advertising
19 en 26 april 2023
09:30 - 12:30 uur
In deze deep dive leer je alles over sales funnels en social advertising. Hoe bouw je een converterende funnel voor maximale e-commerce sales en hoe bereik je je ideale klant met social campagnes? Na deze...
Digital Marketing
Online classroom
Masterclass: Formulieren en Checkouts
18 april (startgarantie)
13:00 - 17:00 uur
Formulieren zijn het sluitstuk van elke online business. Of het nu gaat om een offerteaanvraag, een online bestelling, het downloaden van een whitepaper of je nieuwsbrief.
E-commerce
Medior
Online classroom
Masterclass: UX en usability voor e-commerce
23 mei 2023
13.30 - 17.00 uur
Hoe zorg je voor meer online verkoop via je website? Welke usability principes en UX trucjes zorgen ervoor dat je website voor je klanten onweerstaanbaar wordt?
E-commerce
Medior
Online classroom
Deep dive: Power BI to the Next level
30 maart (startgarantie)
09:30 - 12:30 uur
Wil jij je Power BI skills naar een next level brengen? In deze training gaan we dieper in op Power BI. Deze deep dive is speciaal voor ontwikkelaars van PowerBI rapportages.
E-commerce
Senior
Online classroom
Deep dive: Metrics voor E-commerce Managers
Steeds meer organisaties maken de transitie naar een datagedreven cultuur. Zo houden ze grip op de organisatie. Ook binnen de e-commerce branche biedt datagedreven werken kansen.
E-commerce
Senior
Online classroom
Deep dive: Online Personalisatie
Hoe geef je de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon? Leer hoe online personaliseren werkt, dé trend in de digital marketing.
E-commerce
Medior
Online classroom
Wat past er bij jou?
Deep dive

Tijdens deze sessie pakken we heel grondig één bepaald onderwerp beet. Zo verdiep je je in oplossingen, onderzoek je gezamenlijk een casus of verken je nieuwe, innovatieve ideeën. Een deep dive duurt ongeveer twee tot vier uur.

Masterclass

Bij een masterclass krijg je les van een internationale thought leader. Hij of zij praat je helemaal bij over het onderwerp van zijn of haar expertise. Een masterclass duurt ongeveer drie tot vier uur.

Training

In een training neem je de tijd om dieper of breder op een specifiek onderwerp in te gaan en kennis te maken met de belangrijkste kenmerken en issues van het specifieke onderwerp. Er komen casussen en opdrachten aan bod. Een training duurt een tot drie dagen.

Workshop

Een workshop bevat zowel theorie als praktische opdrachten, die gezamenlijk tijdens de sessie besproken worden. Een workshop duurt ongeveer twee tot vier uur.

Incompany

De trainingen van Emerce Academy kun je ook samen met je team of collega’s volgen op een datum en locatie naar keuze.

Bekijk deze populaire thema's

Groei jij ook met Emerce Academy?

Start vandaag, zodat je morgen niet achterloopt. Deze bedrijven zijn je al een stap voor. Emerce is gericht op het snijvlak van tech, digital, innovatie, marketing en e-commerce.
logo-gemeente-amsterdam_transparant-300x135-1
ING-logo-png-transparent-300x95-1
Logo_brandfirm
m71czvkkwpsmthwgmtgu-300x105-1
bolcom_logo_pay-off_blauw_rgb-300x92-1
l-oreal-paris-300x87-1
HelloFresh-logo-a2a149bdc1548e071bb89411547914ca-300x98-1