Logo Emerce Academy
Conversion & Analytics Digital Marketing

ChatGPT in copywriting & conversie

AI tools zoals ChatGPT zetten ons vak op zijn kop. Wil jij als marketeer, ondernemer of communicatieprofessional leren hoe je AI slim inzet voor meer conversie? Wil je leren welke vragen je aan de AI-apps moet stellen om tot het juiste eindresultaat te komen? Ontdek hoe je meer content in minder tijd maakt: leer hoe je effectief e-mails, landingspagina's, blogs, social media posts, product- en SEO-teksten creëert.
Conversiegerichte copy en beeld met bewezen raamwerk.
Kracht van prompt schrijven en de juiste vragen stellen.
Effectief inzetten van AI door begrip van menselijk lees- en beslisgedrag.
Voor wie?

Deze training is bedoeld voor professionals die meer willen leren over het effectief gebruik van AI voor copywriting en conversie. Dit omvat marketeers, ondernemers en copywriters die willen profiteren van de voordelen van AI. Zowel B2C, als B2B. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Type
Deep dive
Docent
Martin van Kranenburg
Locatie
Online classroom
Momenteel geen data beschikbaar

Omschrijving

Leer hoe je content schrijft met impact

Schrijven wordt snappen. Leer hoe je de juiste vragen stelt en hoe je je content daarna uniek en eigen maakt. Je ontdekt waarom het belangrijk is om “door te vragen” en hoe je aan de hand van 7 bewezen criteria kunt beoordelen of de output goed genoeg is. 

Leer hoe je je eigen creativiteit, eigenheid en emotie toevoegt aan tekst en beeld. Hiermee maak je het verschil. The devil is in the details. Daar verandert AI niets aan. Nu heb je kans om je als professional te onderscheiden in alle ruis die op ons afkomt.

Programma

Dag 1 (09:30 - 12:30 uur)

Leer effectief AI-tools zoals ChatGPT inzetten in verschillende fases van je content creatie en schrijfproces, zodat je tijd bespaart en je kunt richten op het toevoegen van je eigen creativiteit en tone of voice. Ontdek ook hoe je als professional kunt beoordelen of je output goed genoeg is.

Dag 2 (09:30 - 12:30 uur)

Na de training kun je de opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen. Om je daarbij te helpen, organiseren we een terugkomsessie waarin je de kans krijgt om je prompts te presenteren en waardevolle feedback te ontvangen. Ontvang tips en trucs om je werk verder te verbeteren en je vaardigheden in het gebruik van AI voor copywriting en conversie te ontwikkelen.

Resultaten

Bij je inschrijving ontvang je het boek “Schrijven voor het Brein”. Dit boek biedt waardevolle inzichten en tips om je schrijfvaardigheden te verbeteren en je kennis bij te spijkeren.

Ontdek tijdens deze training:
Hoe je ChatGPT en andere AI tools effectief inzet voor je specifieke case.
Hoe je je schrijfproces optimaliseert en sneller winstgevende teksten creëert.
Hoe je door middel van beeld de aandacht van je doelgroep kunt trekken en sturen.
Hoe je AI in verschillende fases van je content creatie en schrijfproces kunt integreren.
De 7 bewezen criteria waaraan converterende content en copy moet voldoen.
De laatste AI tools en praktijkvoorbeelden van succesvolle toepassingen.

Trainer

Martin van Kranenburg
Martin van Kranenburg Nr. 1 spreker over neuromarketing en conversiegericht schrijven

Martin van Kranenburg is dé expert op het gebied van online marketing, gedragspsychologie, en copywriting. Met een ongeëvenaarde passie voor het optimaliseren van conversie en het inzetten van psychologische inzichten is hij een van de meest gevraagde sprekers en trainers van dit moment. Met zijn 25 jaar ervaring en focus op innovatie zet hij marketeers en teams in beweging om alles uit AI en ChatGPT te halen. Hij daagt je uit om buiten de gebaande paden te denken. Martin leert je hoe je met de kracht van taal écht verbinding kan maken met je doelgroep.

Hij is drie keer beoordeeld als beste spreker van de Webwinkel Vakdagen (2021, 2023 en 2024).

Reviews

Mirjam Schram

Wow, wat een kickstart met ChatGPT is deze deep dive! Ik begrijp nu hoe ik het kan gebruiken om mijn werkdruk te verlagen en mijn inkomsten te vergroten.

Jody Hoogendoorn

Van de eerste tot de laatste minuut zeer interessant en boeiend. Veel geleerd en genoten van Martin zijn enthousiasme!

Saskia

Een inspirerende deep dive in de wereld van always-on assistenten! Fascinerend en horizonverbredend. Een absolute aanrader!

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Kan ik me voor meerdere trainingen aanmelden?
Ja dit kan. Stuur een mail naar academy@emerce.nl met de aanvraag voor de verschillende trainingen die je wilt volgen.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Komen er nog nieuwe data online?
We plannen de trainingen extra in bij voldoende animo. Zo kun je als je op een eerdere datum niet beschikbaar was toch aansluiten.
Vinden de trainingen online of op locatie plaatst?
Dit is per sessie verschillend. Op de opleidingspagina van de training vind je de locatie. 
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager