Logo Emerce Academy
E-commerce

Formulieren en Checkouts

Formulieren zijn het sluitstuk van elke online business. Of het nu gaat om een offerteaanvraag, een online bestelling, het downloaden van een whitepaper of je nieuwsbrief.
Tijdens deze training leer je
Maak formulieren en check-outs zonder afhaakmomenten
Het resultaat? Meer bezoekers die klant worden
Voor jou?

Deze masterclass  is bedoeld voor iedereen die er genoeg van heeft om te zien hoeveel mensen er afhaken tijdens het invullen van een formulier. Voor iedereen dus die de online formulieren en check-outs maakt of wil weten hoe ze beter kunnen. Denk aan developers, UX designers, web managers, e-commerce managers, conversie specialisten, online marketers, ondernemers en startups.

Niveau: Medior
Type
Masterclass
Niveau
Medior
Docent
Karl Gilis, Joey Kant
Locatie
Online classroom

Omschrijving

Tijdens deze masterclass krijg je tientallen concrete tips & tricks die ervoor zorgen dat je bezoekers je formulieren met plezier en foutloos invullen. Je minimaliseert de kans op frustratie door het toepassen van psychologische en UX-principes. Waardoor minder mensen afhaken en opgeven. Je leert hoe je ontdekt wat de zwakke punten zijn van je formulieren en de check-out, zodat je chirurgisch de pijnpunten kan wegsnijden.

“Zowat alles op websites is gericht op het invullen van formulieren. En toch weten de meeste bedrijven niet precies waar in dat formulier hun bezoekers afhaken. Dat verandert na deze masterclass” – Karl Gilis

Programma

13:00 – 14:00 UX principes voor goede formulieren en check-outs
14:00 – 15:00 Psychologische principes en copywriting tips waardoor bezoekers minder snel afhaken
15:00 – 17:00 User research methodes om te ontdekken wat de zwakke plekken zijn van de formulieren van de online business

Na deze training weet je:
50+ UX principes voor het optimaliseren van je formulieren en check-out
Psychologische toepassingen waardoor mensen zin hebben je formulier in te vullen
Tips voor duidelijke en klantgerichte labels, instructies en foutmeldingen
Hoe je via formulier analyse, user recordings en andere user research methodes ontdekt wat de zwakke plekken zijn van je formulieren. En hoe je die aanpakt
Hoe je het perfecte formulier of check-out maakt voor je website en je business

Docent

Karl Gilis
Karl Gilis de derde meest invloedrijke conversie optimalisatie-expert ter wereld

Volgens PPC Hero is Karl de derde meest invloedrijke conversie optimalisatie-expert ter wereld. Met AGConsult versnelt Karl al 20 jaar de groei van bedrijven door hun klanten centraal te plaatsen. Altijd gebaseerd op feiten en onderzoek omdat meningen maar meningen zijn. Naast dat Karl o.a. TUI, Suzuki, Carglass en Yoast helpt om klantgericht te worden, wordt hij regelmatig gevraagd als keynote spreker op internationale conferenties. Zo sprak hij al in 23 landen op drie continenten!

Joey Kant
Joey Kant Conversie Optimalisatie Expert

Joey onderzoekt elke dag het surfgedrag van bezoekers met als doel een fijnere gebruikservaring te creëren voor de websites, intranetten en applicaties. Door middel van data analyses en gebruikersonderzoek krijgt hij inzicht in hoe bezoekers door de website navigeren. En vooral: waar ze op vastlopen. Tijdens deze masterclass deelt hij de belangrijkste punten met jou.

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Komen er nog nieuwe data online?
We plannen de trainingen extra in bij voldoende animo. Zo kun je als je op een eerdere datum niet beschikbaar was toch aansluiten.
Vinden de trainingen online of op locatie plaatst?
Dit is per sessie verschillend. Op de opleidingspagina van de training vind je de locatie. 
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager