Logo Emerce Academy
Conversion & Analytics

Google Analytics 4 voor managers [ENG]

In de komende maanden moeten alle gebruikers van Google Analytics een migratie naar Google Analytics 4 uitvoeren. In deze nieuwe versie zijn veel kernelementen gewijzigd, ook zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Google heeft nieuwe engines voor machine learning en voorspelling toegevoegd die een sterkere verbinding hebben met Google Cloud en een focus op activatie van data. Google heeft hiermee de agenda met analytics volledig veranderd.

Wat zijn de uitdagingen en kansen van Google Analytics 4, en hoe waarborg je een rendement op analyse voor het bedrijf? Om zoveel mogelijk waarde uit de tool te blijven halen is dit hét moment om uw kennis te updaten.
Masterclass van Emerce Academy in het Engels.
Op een inspirerende locatie bij Google Amsterdam.
Met internationale guru Steen Rasmussen!
Voor wie?

We kijken naar de zakelijke, strategische en operationele kant van Google Analytics. De masterclass heeft een niet-technische insteek en is dan ook bedoeld voor degenen die behoefte hebben aan een overzicht van de mogelijkheden van GA4, maar de daadwerkelijke bediening van de tool delegeren aan hun team. Voorbeelden van functies voor wie deze training geschikt is zijn  marketingmanagers, digitale managers, CMO’s en CDO’s.

Type
Masterclass
Docent
Steen Rasmussen
Locatie
Google Amsterdam

Omschrijving

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je met GA4 data verzamelt, integreert ,analyseert en activeert om je doelstellingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

De sessie gaat ook dieper in op de problemen rond GA4 en compliance. Google Analytics is niet illegaal als het correct is ingesteld.

Deze masterclass helpt je je kansen te managen, je gegevens te orkestreren en een specifiek en duidelijk meetbaar rendement op analyse te leveren.

De tekst in het Engels kun je hier vinden.

Tijdens deze training

9:15 – 10.00 The Bigger Picture - GA4 in een business context
10.00 – 10:50 Marketing, Impact & Activation
11:00 – 11:20 People – Going deeper into the Data
11:20 – 11:50 Juridische implicaties en keuzes
11:50 – 12:15 End of the Road – een perspectief
12:15 - 12:45 Q&A + netwerken

Resultaten

In een notendop: alles wat je als gebruiker moet weten om te profiteren van de tool en je mensen en partners te begeleiden om GA4 effectief te gebruiken. 

Dit is wat je leert tijdens de masterclass:
Hoe je tastbare bedrijfswaarde creëert met GA4.
Een managersperspectief op GA4.
Hoe voorspelling en machine learning in GA4 je bedrijf ondersteunen.
Definiëren, ontwikkelen en monitoren van de business met GA4.
Overwegingen bij het integreren van GA4 met andere producten.
3 kerninzichten voor migratie van de huidige versie van analytics naar GA4.

Master

Steen Rasmussen
Steen Rasmussen Director of analysis, data and learning

Steen is een van de toonaangevende specialisten ter wereld als het gaat om commerciële analyse. Hij heeft vanaf het begin met Google Analytics gewerkt en heeft voor Google trainingen over Google Analytics gegeven in heel Europa.

Hij woont in Kopenhagen en heeft de afgelopen 10 jaar keynotes gehouden over commerciële analyses en het halen van bedrijfswaarde uit Google Analytics. Dit deed hij over de hele wereld. Van Silicon Valley tot Vancouver, van Dubai tot Mumbai en uiteraard in Europa.

Met ervaring bij grote merken als Apple, LEGO, IKEA, Cisco en L’Oréal begrijpt hij de complexiteit van digitale analyse in een zakelijke context. IIH Nordic, het bureau dat hij in 2005 mede oprichtte, is al 10 keer verkozen tot beste analysebureau van Denemarken en is 6 keer genomineerd als het beste databureau ter wereld.

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Kan ik me voor meerdere trainingen aanmelden?
Ja dit kan. Stuur een mail naar academy@emerce.nl met de aanvraag voor de verschillende trainingen die je wilt volgen.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Vinden de trainingen online of op locatie plaatst?
Dit is per sessie verschillend. Op de opleidingspagina van de training vind je de locatie. 
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager