Logo Emerce Academy
Digital Marketing

LinkedIn

De mogelijkheden op LinkedIn zijn enorm groot. Als professional op LinkedIn ben jij je ervan bewust dat LinkedIn naast netwerken en updates delen, veel meer kansen biedt. Maar hoe zorg je ervoor dat het beheren van je LinkedIn page niet te veel tijd kost?
Maak een plan en boek resultaat met LinkedIn page
Verbeter je resultaten en de effectiviteit van acties op LinkedIn
Voor wie?

Deze deep dive is bedoeld voor iedereen die resultaten en effectiviteit van acties op LinkedIn wil verbeteren. Denk aan (zelfstandig) ondernemers, sales en marketing professionals, social media managers, HR managers, business developers, start ups en andere leergierige professionals die LinkedIn effectief willen inzetten.

Type
Deep dive
Docent
Richard van der Blom
Locatie
Online classroom

Omschrijving

Leer tijdens de deep dive welke verschillende oplossingen en technieken er zijn om zo effectief mogelijk met LinkedIn te werken. 

Tijdens deze deep dive merk je precies hoe onmisbaar LinkedIn is geworden voor ondernemers, bedrijven en professionals. In 3 uur neemt Richard van der Blom je mee langs onderwerpen als het LinkedIn algoritme, conversie verhogen van marketing- en sales tactieken, de ‘winnende’ contentstrategie, effectieve netwerkstrategieën en simpelweg heel veel unieke inzichten. 

“Teveel mensen ‘staan’ letterlijk op LinkedIn en ondernemen geen actie. Maak dus je plan en boek resultaat.” – Richard van der Blom

Tijdens deze training

09:30 - 10:25 Nieuwe inzichten en de kracht van het individuele profiel
10:30 - 11:25 Alles over content, de 5 pijlers, LinkedIn algoritme en hoe je relevantie discussies buiten je netwerk vindt en kan filteren
11:35 - 12:30 Netwerken, verbinden, leads genereren en de laatste ontwikkelingen

Resultaten

Na deze training weet je:
25 manieren die je profiel beter maken afgestemd op je persoonlijke doelstellingen
5 inzichten over onder andere algoritme, conversie, bereik en SEO inzichten
Hoe je interessante contacten kunt vinden op basis van zakelijke kenmerken
Hoe je effectief kunt werken met templates als TextExpander om sneller resultaat te boeken
5 pijlers waarmee je content laat converteren
Alle uitgangspunten van het LinkedIn algoritme toegepast op je content
Relevante discussies vinden waar je een waardevolle rol kunt pakken
Alle nieuwste updates en ontwikkelingen op LinkedIn

De docent

Richard van der Blom
Richard van der Blom

Richard van der Blom gaf zijn eerste LinkedIn training in 2009. Snel daarna was hij een van de eerste ondernemers in Nederland die zich 100% specialiseerde in het verzorgen van LinkedIn trainingen en bijbehorend strategisch en operationeel advies. Zijn specialisme is de inzet van LinkedIn om ondernemingen te doen groeien, meer naamsbekendheid te geven, producten/diensten te lanceren en leads te genereren. Meer dan 45.000 professionals hebben zijn trainingen gevolgd (vóór 2020 voornamelijk offline) bij 600 verschillende bedrijven in meer dan 20 landen. Zijn klanten variëren van internationaal opererende ondernemingen (3M, TomTom, ING Nederland, Adecco) tot MKB en startups. Verder is hij sinds 2016 lid van een onafhankelijke LinkedIn Denktank, meest gelezen auteur op LinkedIn in 2019 (> 8.000.000 views) en vooral heel enthousiast om zijn netwerk en klanten een stap verder te brengen.

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Komen er nog nieuwe data online?
We plannen de trainingen extra in bij voldoende animo. Zo kun je als je op een eerdere datum niet beschikbaar was toch aansluiten.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager