Logo Emerce Academy
E-commerce

Power BI to the Next level

Meer te weten komen over Power BI? In deze training gaan we diepte in over Power BI.
Tijdens deze training leer je
Betere beslissingen stimuleren door bedrijfsdata te analyseren
Voor jou?

Wil jij een datagestuurde bedrijfscultuur waarin business intelligence centraal staat? Wil je je Power BI-kennis naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training voor jou. 

Je beschikt over de basiskennis op het gebied van Power BI, en je kunt al simpele rapporten maken. Nog geen basiskennis over Power BI? Dan raden we je aan om eerst de Deep dive Power BI (basis) te volgen. 

Niveau: Senior
Type
Deep dive
Niveau
Senior
Docent
Jop van Hooft
Locatie
Online classroom

Omschrijving

Sneller onderbouwde beslissingen nemen, nieuwe patronen ontdekken, processen optimaliseren en zelfs je omzet verhogen. Business intelligence is voor steeds meer bedrijven onmisbaar en Power BI is een waardevolle tool om data optimaal te benutten. 

Maak je al gebruik van Power BI maar wil je nog meer uit je data halen? Dan is de deep dive Power BI to the Next level voor jou.

Na deze training maak je rijke, interactieve rapporten waarmee visuele analytics altijd binnen handbereik zijn. Ontdek op een snelle manier nuttige inzichten in je data om zo je zakelijke besluitvorming te verbeteren.

Programma

09:30 – 10:25 De perfecte rapportage bouwen in Power BI
10:30 – 11:25 Betere datamodellen bouwen
11:35 – 12:30 Complexere functionaliteiten van Power BI

Na deze training weet je:
complexe functionaliteiten van Power BI, zoals Tabular Editor, field parameters, custom visuals en conditional formatting;
complexere berekeningen met DAX;
rapportages maken die altijd up-to-date zijn;
complexe datamodellen met meerdere tabellen.

Docent

Jop van Hooft
Jop van Hooft Senior Business Analist

Jop heeft de bachelor Industrial Engineering gevolgd aan de TU Eindhoven en vervolgens een master Entrepreneurship and Innovation Management aan de KTH Royal Institute of Technology behaald. Hierna heeft hij als Senior Business Analist bij Coolblue gewerkt. In die tijd viel het hem op dat veel e-commerce organisaties data niet optimaal benutten, terwijl datagedreven organisaties beter presteren. Met zijn ervaring kan Jop organisaties helpen door data om te zetten tot acties en ze zo te laten profiteren van hun data. Met deze missie richtte hij in 2017 MeerMetData.nl op.

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook incompany volgen?
Ja, alle trainingen kunnen ook specifiek voor je team of organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijd. Neem contact op via academy@emerce.nl voor meer informatie.
Kan ik een optie nemen op een training?
Dat is mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar academy@emerce.nl en wij houden een plekje voor je vrij.  
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Ja, dat kan tot een maand voor aanvang van de opleiding zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Voor annuleringen gelden de algemene voorwaarden.
Komen er nog nieuwe data online?
We plannen de trainingen extra in bij voldoende animo. Zo kun je als je op een eerdere datum niet beschikbaar was toch aansluiten.
Vinden de trainingen online of op locatie plaatst?
Dit is per sessie verschillend. Op de opleidingspagina van de training vind je de locatie. 
Wanneer kan ik mijn factuur verwachten?
Op het moment dat de training definitief doorgaat, versturen we de factuur naar het opgegeven mailadres. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Emerce Academy of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We helpen je graag verder!

Contact Persoon
Bobbie Ann van Baal Product Manager