-

24 sales en marketing automation statistieken (infographic)

Sales en marketing automation: door het succesvol inzetten hiervan optimaliseer je niet alleen het lead generatie proces maar zorgt dit uiteindelijk ook voor meer omzet. In deze infographic van InTouch CRM lees je over 24 verbluffende sales en marketing automation statistieken: feiten over de huidige stand van zaken met betrekking tot sales en marketing platformen. Bovendien vind je ook een blik in de toekomst over hoe deze platformen meer en meer ingezet zullen worden. Bekijk de infographic hieronder:

marketing-automation-infographic-24-verbluffende-statistieken-v2

Deel dit bericht

2 Reacties

Paul Hassels Monning

Ook in Nederland wint marketingautomatisering duidelijk aan betekenis, ondanks ’t feit dat bovengenoemde bronnen grotendeels ‘global’ van aard zijn. De belangrijkste randvoorwaarden om de implementatie van een MAP duurzaam succesvol te maken zijn minstens zo waardevol om te benoemen.

Regelmatig zie ik voorbeelden van bedrijven die een MAP / marketing automation platform als het spreekwoordelijke ‘paard achter de wagen’ willen spannen. En onvoldoende oog hebben voor de randvoorwaarden als buyer persona’s (op de juiste manier ingevuld, dus niet als een checklijstje van internet!), content en Marketing/Sales alignment (om er maar 3 te noemen).

Frank

Dank voor je reactie Paul! Helemaal eens en een goede suggestie voor een nieuwe infographic! 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond