-

AWS Summit keert terug naar RAI Amsterdam in 2023

De AWS Summit Amsterdam, een van de grootste cloud computing-evenementen in de Benelux, keert na drie jaar terug in de RAI Amsterdam op donderdag 1 juni 2023.

Dit jaar worden meer dan 4.500 bezoekers verwacht, van startups tot internationale corporates en overheidsinstellingen. Het publiek bestaat uit technische mensen zoals developers, data scientists, cloud architecten en business en technische beslissers in commerce, finance, marketing en IT. Meer dan 55 sponsoren zullen aanwezig zijn, waaronder Global System Integrators, implementatiepartners en sponsoren die oplossingen op de AWS Marketplace aanbieden in Security, Data, Machine Learning en meer.

De nieuwste innovaties

Het AWS Summit Amsterdam-evenement biedt technologie- en businessprofessionals een uitstekende gelegenheid om de nieuwste innovaties in de cloud te ontdekken en te netwerken met andere gebruikers. De belangrijkste thema’s van de Summit zijn “AWS voor Data” en “AWS voor elke applicatie”, met aandacht voor digitale transformatie, innovatie, data security, IT kosten optimalisatie en sustainability. 

Deze onderwerpen komen aan de orde in de keynote speeches van Andy Warfield, VP en Distinguished Engineer AWS, en Marielle Lindgren, AWS Managing Director voor de Nordics, Baltics en Benelux en in de meer dan 50 educatieve sessies, waarin de nieuwste AWS-technologieën worden gepresenteerd en praktijkvoorbeelden worden getoond van organisaties die deze technologieën met succes hebben geïmplementeerd. Naast deze educatieve sessies zijn er tal van netwerkmogelijkheden om te leren van AWS-specialisten en startups die al succes behalen met AWS. Deelnemers kunnen hun vragen stellen aan AWS-experts en demonstraties bijwonen waarin concrete oplossingen die met AWS kunnen worden gecreëerd, worden getoond.

Unieke ervaringen

Beleef unieke ervaringen of volg workshops. Zoals de F1 Experience met een AWS F1 Gameday, twee officiële Ferrari simulatoren, en F1 arcades. Er is een ExecLeaders track en een Startup Loft met zes startups die hun innovatieve oplossingen laten zien. Een kop koffie haal je bij de ‘Serverless Expresso’. Ontdek het Partner Theater en de Community Lounge, waarin de user group leden presentaties verzorgen over de cloud in de praktijk. De Bundesliga challenge is opgezet om de snelheid en richting van je eigen schot te zien. In de Innovation Corner zijn er ‘cloud in actie’ demonstraties van concrete oplossingen die met AWS kunnen worden gecreëerd, waaronder een home footprint tracker, kassaloze winkel opzet, Industry 4.0 kwaliteits controle, en digital twin setups. Het AWS Training & Certification team verzorgt trainingen en er is een Virtual Deep Racer workshop om hands-on Machine Learning toe te passen.

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste innovaties in de cloud en wat AWS kan bieden voor jouw organisatie, dan is het bijwonen van de AWS Summit Amsterdam een must. Mis deze kans niet om de toekomst van cloud computing te ontdekken tijdens de AWS Summit Amsterdam op 1 juni 2023. Bezoek de website voor meer informatie en om je aan te melden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond