-

Drie gratis Twitter tools voor real-time marketing

Marketing via Twitter is wel eens lastig, omdat marketeers maar weinig controle hebben over de volgorde van berichten die op de tijdlijn van de gebruiker komen. Er zit immers geen redactie op die het nieuws filters of sorteert. Toch is real-time marketing wel degelijk mogelijk, zelfs met behulp van volledig gratis tools. Met dank aan Social Times.

Keyhole

Keyhole
Keyhole volgt elke hashtag in real time. Je krijgt inzicht in het bereik van de tweet, voor iedere gewenste periode, de top tweets voor de hashtags, de top websites die worden gemeld in de tweets en welke invloedrijke gebruikers ze verstuurden. Plus nog veel meer, zoals locatie en demografische gegevens. Het is een prima tool voor marketeers om trends in de industrie te volgen.

LiveTweetApp

LiveTweetApp
De ideale tool voor het weergeven van tweets tijdens congressen op een groot scherm. Zo kun je volgen wat er tijdens het congres over een bepaalde lezing of over het congres zelf wordt gezegd. Aardig is dat LiveTweetApp de tweets in uiteenlopende formaten kan weergeven, bijvoorbeeld in een diapresentatie of onder elkaar.

Beatstrap-1024x632

BeatStrap
BeatStrap biedt teams de mogelijkheid om live-emenenten te verslaan. Dat gebeurt via een speciale pagina waar het evenement ‘leeft’. Integratie met Vine, Instagram en YouTube is mogelijk. De zogenoemde Beats kunnen ook op een willekeurige webpagina worden gezet. BeatStrap is gratis, maar met beperkingen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond