-

Een volledig beheerde infrastructuur op AWS

Een volledig beheerde infrastructuur op AWS, zodat je je focus volledig op je webapplicatie, webshop of website kunt richten?

Met de toevoeging van AWS aan de managed public cloud services biedt True je de beste cloud infrastructuur voor je businessuitdagingen. De architecten van True ontwerpen een passend platform voor je digitale dienstverlening en de engineers onderhouden en optimaliseren het. Ook als je applicaties schalen of ambities groeien.

De juiste technologie voor jouw businessuitdagingen

“Voor onze dienstverlening geldt dat we technologie inzetten die past bij jouw businessuitdagingen: precies die infrastructuur, het beheer en onderhoud dat je nodig hebt om de ambities van je organisatie te realiseren. Vanuit dat perspectief hebben we geen uitgesproken voorkeur voor een cloud of type infrastructuur. Of dat nu om Private Cloud gaat, een Public Cloud zoals Azure of AWS, of een Kubernetes platform”, zegt Marilou van Doorn, CEO van True.

“We zien dat steeds meer organisaties specifiek naar AWS vragen, of dat hun business uitdagingen specifieker aansluiting vinden bij AWS dan bij andere cloudoplossingen. Met Managed AWS van True bieden we nu ook AWS in onze mix van cloud infrastructuur aan. We verdiepen ons eerst in jouw business en wat je wilt bereiken, nu en in de nabije toekomst. Dat vormt voor ons altijd de basis voor de oplossingen die wij bieden.”

Hybrid cloud met meer dan 23 jaar ervaring

En wat die beste infrastructuur betreft – mocht het nodig zijn – dan zorgt True voor een hybride set-up. Zo combineer je alle voordelen die elke losse cloudservice biedt. Voor een dergelijke combinatie is veel kennis van alle cloud infrastructuur nodig: precies wat True met meer dan 23 jaar ervaring kan bieden.

“Onze Hybrid Cloud is een krachtige combinatie tussen de voordelen van een of meerdere Public Clouds met die van onze eigen Private Cloud, de snelste infrastructuur van Nederland”, zegt Van Doorn. “We willen alle complexiteit rond de Hybrid Cloud voor onze klanten wegnemen. Dat kunnen wij als geen ander met onze jarenlange ervaring, specifieke kennis, ons fundament als tech powerhouse en onze gedreven engineers.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond