-

[video] Digital Out Of Home: de essentiële rol van creatie

IAB Nederland presenteert op Emerce een vijfdelige serie webisodes over actuele ontwikkelingen in de Digital Out Of Home-markt. Aflevering 5: de essentiële rol van creatie. Do’s en don’ts van een campagne die binnenkomt. 

Buitenreclame-exploitant Clear Channel heeft in de zomer van 2020 in België onderzoek gedaan naar wat de succesfactoren zijn van een outdoorcampagne. Uit dat onderzoek komt naar voren dat bijna 50 procent van het succes wordt bepaald door creatie. Wat blijkt? Je kunt nog zo’n goede selectie hebben van panelen, precies getarget op je doelgroep of op de locatie, maar als je boodschap niet overkomt, is het zonde van de (financiële) inspanningen. In deze vijfde en laatste aflevering van de DOOH-webisodes van IAB Nederland nemen Nine de Knecht en Nikki Gonnissen de kijker daarom mee in de wereld van creatie. Aan de hand van inspirerende voorbeelden laten ze zien welke creatieve elementen zicht op succes kunnen bieden, maar ook wat je vooral niet moet doen. 

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Webisodes

In de vijfdelige webisode-serie van IAB Nederland, die exclusief op Emerce wordt uitgezonden, staat iedere aflevering een belangrijk thema uit de DOOH-markt centraal, van programmatic advertising tot data en creatie. 

Over de auteur: Suzanne Ketelaar is Marketing Communicatie Manager bij VIA

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond