-

[video] Digital Out Of Home: toepassing van data

IAB Nederland presenteert op Emerce een vijfdelige serie webisodes over actuele ontwikkelingen in de Digital Out Of Home-markt. Aflevering 4: de toepassing van data. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe zit het met privacy?

De zoektocht naar de juiste data voor DOOH blijft altijd een hot topic. Wat mag wel en wat mag niet? Wat draagt een DOOH-campagne bij aan KPI’s voor merken en adverteerders? En wat is de meest efficiënte en effectieve manier om die data te ontsluiten? In de vierde aflevering van de DOOH-webisodes van IAB Nederland nemen Coen Kempen en Arno Buskop je mee in de grote en complexe wereld van DOOH en data. Ze laten zien welke data kan en mag worden verzameld, hoe audiences worden gemeten, en wat de toepassingsmogelijkheden in Nederland zijn. Maar bovenal staan ze stil bij wat het effect kan zijn wanneer je als adverteerder data en DOOH slim combineert. 

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Webisodes

In de vijfdelige webisode-serie van IAB Nederland, die exclusief op Emerce wordt uitgezonden, staat iedere aflevering een belangrijk thema uit de DOOH-markt centraal, van programmatic advertising tot data en creatie. Wie op de hoogte wil zijn van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op DOOH-gebied mag deze serie niet missen. 

Over de auteur: Suzanne Ketelaar is Marketing Communicatie Manager bij VIA

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond