Voorspel de marketing trendwords van 2017 en win een drone

Ben je een innovatieve online marketeer die precies weet wat er speelt in je vakgebied? Show us! Voorspel welke drie marketingtermen dit jaar trending worden in de Achmea Trendwords Challenge en maak kans op een drone.

Met bekende verzekeringsmerken als Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en Zilveren Kruis in het portfolio is Achmea zelf druk bezig met het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten en diensten die het leven van de 8 miljoen verzekerden in het klantenbestand gemakkelijker maken. De lat ligt hoog: Achmea wil dé digitale verzekeraar van Nederland worden. Uiteraard met behulp van vooruitstrevende marketeers met goede ideeën en de lef om die uit te proberen. Zij vertalen met veel plezier de online marketingtrends naar prikkelende verkoopstrategieën.

Welke trends dit jaar tot de belangrijkste marketing-ontwikkelingen behoren, dat hoort Achmea graag van jou. Van Agile Marketing tot Wearables en alles wat daar tussenin zit –  kies de drie die het meest aansprekend zijn. Benoem wat volgens jou dé drie trends van 2017 worden. Daarmee maak je kans op een mooie prijs, namelijk een DJi Mavic Pro-drone 

Meer weten? Zo ging het eraan toe bij de editie van 2016. En hier kun je meedoen aan de Achmea #Trendwords Challenge 2017.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug