-

YoastCon haalt internationale SEO-top naar Nijmegen

Op donderdag 11 mei aanstaande verzamelt de internationale SEO top zich in De Lindenberg in Nijmegen, daar vindt dan de online marketing conferentie YoastCon plaats. De online marketing wereld is momenteel volop in beweging! Al die nieuwe trends rondom AI schreeuwen  om nieuwe (SEO) strategieen.

Tijd voor een dag vol inspiratie en informatie! We gaan het gesprek aan met Thierry Mueller over de laatste trends rondom Google en daarnaast zullen bekende experts als Jes Scholtz, Barry Adams, Kate Toon, en Jono Alderson hun licht laten schijnen over al die actuele topics in SEO. Uiteraard zijn alle experts van Yoast er ook, om je te voorzien van praktische, up-to-date SEO kennis via talks en workshops.

“If people want the opportunity to connect with leaders in our field in a more intimate setting, they should come to YoastCon.” – Miriam Schwab

Yoast: wereldwijd marktleider in SEO software voor WordPress

Je kent Yoast waarschijnlijk van onze WordPress SEO plugin. Die plugin helpt ruim 13 miljoen mensen om hoger te ranken in de zoekmachines en is daarmee de grootste SEO tool ter wereld. Kleine sites als de site van de bakker op de hoek, maar ook de grote jongens als Trivago, Disney en de Next Web profiteren al jarenlang van de functionaliteit van de Yoast plugin.

Yoast is volop in beweging. In de afgelopen 12 jaar groeide het bedrijf van één persoon, -Joost de Valk-  naar nu 120 medewerkers wereldwijd.  Recentelijk (in 2021) is Yoast overgenomen door NewFold digital en is nu onderdeel van een enorme online marketing familie. De opgedane kennis en ervaring van de afgelopen 12 jaar bundelt zich op 11 mei aanstaande samen in wat een professioneel feestje voor online enthousiastelingen lijkt te worden!

“The speaker lineup at Yoastcon 2023 is rather epic, so I expect to be amazed, delighted, educated, informed, and overwhelmed!“ – Barry Adams

YoastCon 2023:  zowel voor experts en bezoekers met iets minder ervaring

YoastCon is zowel geschikt voor de SEO experts als voor beginnende online marketeers die op zoek zijn naar praktische tips. Onze talks worden verzorgd door de absolute SEO top. Daarnaast zijn er praktische workshops waarin we tips geven die direct meer traffic naar je site kunnen opleveren. Een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • De laatste trends rondom Google
  • Een uniek perspectief op innovatie binnen WordPress
  • Schrijven voor het web met de opkomst van ChatGPT
  • Conversie optimalisatie en User research
  • Duurzaamheid, inclusiviteit en het web

Excellente sprekers en praktische workshops zorgen ervoor dat de conferentie toegankelijk is voor echt iedereen. Er is genoeg te leren voor ondernemers, web specialisten, SEO experts, ontwikkelaars van online software, web redacteuren, marketeers en bloggers. Of je nu al jaren dagelijks met websites werkt of je juist eens voor het eerst wil verdiepen in al de mogelijkheden die website optimalisatie voor jouw bedrijf biedt.

Deze mix zorgt ervoor dat YoastCon de ideale plek is voor bedrijven en individuen om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.

YoastCon vindt plaats in De Lindenberg in Nijmegen, op 11 mei 2023.

Kaarten en meer informatie vind je op onze website: YoastCon

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond