Event aanmelden

Ook een event? Meld deze dan hier aan

Agenda

  • 1 juni 2017

TechSummit ‘Building Reliability at Scale’

LeaseWeb organiseert op donderdag 1 juni de succesvolle TechSummit. Tijdens deze dag zullen expert-sprekers hun kennis en ideeën over diverse technologische onderwerpen, waaronder betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid, delen met de aanwezige IT-specialisten.

Het centrale thema van de TechSummit is dit jaar ‘Building Reliability at Scale’ met inspirerende inzichten voor de architecten van het informatietijdperk. Het evenement heeft als doel om de ICT-gemeenschap voor te lichten, te inspireren en te vieren.

  • 8 juni 2017

Customer Marketing Event 2017

Klanten. Je bent er één, of je hebt ze. Liefst in groten getale en allemaal tevreden. Maar hoe trek ze aan, hoe houd je ze tevreden en hoe monitor je hun voorkeuren en presenteer je een relevant aanbod? In tijden waarin termen als customer jouney, experience en big data je om de oren vliegen en klanten zich overal bevinden, biedt het Customer Marketing Event handvatten om bewuste keuzes te maken en klantrelaties optimaal op te bouwen. Vanuit de juiste strategie en met de juiste software. Een dag vol cases en tools.