Event aanmelden

Ook een event? Meld deze dan hier aan

Agenda

  • 31 maart 2017

Training E-mail marketing

Je wilt nieuwe klanten werven, (potentiële) klanten verleiden en een beter ondernemersresultaat. E-mail marketing is een geweldig marketingmiddel om te sturen op meer omzet en winst!
Tijdens deze e-mail marketing training leer je hoe je jouw potentiele klanten bereikt en verleidt. Hoe je je klanten behoudt en daardoor meer omzet & winst realiseert.

De 1-daagse e-mail marketing training is praktisch ingericht. Alles wat je leert, kun je meteen succesvol toepassen voor jouw bedrijf. Extra bonus bij deze training is de begeleiding achteraf. We helpen je graag bij de opzet van jouw e-mail marketing. We bieden je daarom een 1-op-1 sessie van 45 minuten met de trainers (Skype of telefonisch) om jouw eigen strategie en plan van aanpak te bespreken en waar nodig aan te vullen.

  • 3 april 2017

Training SEO: Bovenaan in Google

Iedereen wil graag goed vindbaar zijn op internet, bijvoorbeeld in Google. Tijdens de zoekmachine optimalisatie training leer je precies hoe Search Engine Optimalisatie (SEO) werkt. Welke technieken en tools je succesvol inzet om (potentiële) klanten naar jouw site te krijgen en ze te verleiden.

De zoekmachine optimalisatie training duurt 1 dag en is praktisch ingericht. Alles wat je leert, kun je direct toepassen voor jouw website.

Extra bonus bij deze training is de begeleiding achteraf. We helpen je graag bij het inzetten van zoekmachine optimalisatie voor je site. We bieden je daarom een 1-op-1 sessie van 45 minuten met een van de trainers (Skype of telefonisch) om jouw eigen SEO strategie en plan van aanpak te bespreken en waar nodig aan te vullen.

  • 4 april 2017

Motiv organiseert Masterclass Cybersecurity en Malware

Op 4 april 2017 organiseert Motiv een masterclass cybersecurity voor studenten, starters en young professionals. De avondmasterclass staat volledig in het teken van het bijspijkeren van de kennis over malware. Basisonderwerpen als cybersecurity, verschillende soorten malware, de desastreuze gevolgen ervan en de geschiedenis van computervirussen komen aan bod. Bovendien krijgen deelnemers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vakliefhebbers.

  • 6 april 2017

Verdienmodellen voor de journalistiek

Verdienmodellen voor de journalistiek staan onder druk. Nieuwe technologieën en spelers zorgen voor versnippering van aandacht en advertentie-inkomsten nemen af. Ondertussen bezuinigen nieuwsorganisaties erop los om bestaande verdienmodellen in stand te houden. En dat terwijl de lokale, regionale en landelijke pers een belangrijke rol spelen in onze democratie. Hoe zien verdienmodellen van de toekomst eruit? Eric Smit vertelt op donderdag 6 april aan de hand van zijn zoektocht naar een verdienmodel voor Follow The Money welke manieren van funding er mogelijk zijn.

  • 7 april 2017

Seminar positief beïnvloeden en verleiden online

Hart voor het ondernemerschap organiseert het seminar positief beïnvloeden en verleiden. Dit seminar gaat over het succesvol inzetten van online beïnvloedings- en verleidingstechnieken.
Door het gebruiken van verleidende teksten, afbeeldingen, video’s en website functionaliteiten kun je succesvol (potentiële) klanten op je site en via andere online marketingmiddelen beïnvloeden en verleiden. Je stuurt op omzet- en winstverhoging voor jouw bedrijf door resultaatgericht in te spelen op de werking van het menselijk brein.

Dit 1-daagse seminar is praktisch ingericht. Alles wat je leert, kun je direct succesvol toepassen voor jouw bedrijf. Met de opgedane kennis en inzichten weet je hoe je meer van je producten of diensten kunt verkopen. Daarnaast ken je de mogelijkheden om klanten de behouden en de omzet bij deze doelgroep(en) te verhogen.