Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Deep dive Persuasive design

Datum
27 juni 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce Academy
Het maken van een gebruiksvriendelijke website is een flinke klus. Na de lancering genereer je echter niet altijd de gehoopte sales en leads. Ontdek tijdens deze training hoe je het ontwerp van je site actief kunt inzetten om bezoekers te motiveren en te verleiden.
  • Stimuleer conversies door de essentie te begrijpen en strategieën toe te passen.
  • Beheers kleur, typografie en call-to-actions voor overtuigende digitale ervaringen.
  • Ontwikkel vaardigheden om designeffectiviteit te meten en continu te verbeteren.

Voor wie?

Ontdek de kracht van de Psychology of UX Design (Persuasive Design) en versterk je rol in het digitale domein. Of je nu een UX/UI-ontwerper bent die de gebruikerservaring perfectioneert, een webontwikkelaar die technische vaardigheden aanscherpt, een digitale marketeer die strategieën optimaliseert, of een content schrijver die krachtige copy creëert – deze training biedt waardevolle inzichten voor iedereen betrokken bij het creëren van overtuigende digitale ervaringen.

Omschrijving

Ontdek tijdens deze training hoe je het ontwerp van je site actief kunt inzetten om bezoekers te motiveren en te verleiden. Zo behaal je moeiteloos je conversiedoelen. Vergelijk het met het overtuigen van een gesprek, waarbij je argumenten, stijlmiddelen en soms retorische trucs gebruikt. Niet alleen de copy bepaalt of bezoekers doen wat je wilt, maar ook impliciete elementen als kleurgebruik, klikpaden, vindbaarheid, buttons, afbeeldingen en media beïnvloeden hun gedrag. Met sterk persuasive design maak je je website effectiever. Leer dit alles tijdens onze Psychology of UX Design (Persuasive Design) deep dive!

Deze deepdive is ontworpen om je een uitgebreid overzicht te geven van Persuasive Design en je de tools en technieken te geven die je nodig hebt om je website effectiever te maken. Het is een combinatie van theorie en praktijk, met veel voorbeelden en case studies om je te helpen de concepten beter te begrijpen. Leer hoe je de psychologie van UX Design optimaal inzet en transformeer je digitale ervaringen.

Deel dit bericht