Agenda

Geplaatst door: De Nieuwe Spelerij - coaching & training voor .comprofessionals

5-daagse training ‘Leidinggeven in de .comwereld (4de editie)

Datum
10 september 2019
Plaats
Zeist
Locatie
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
E-mailadres
else@denieuwespelerij.nl
Phone
06-46325876
Organisatie
De Nieuwe Spelerij - coaching & training voor .comprofessionals

De meeste leidinggevenden hebben hun functie te danken aan werkervaring of de prestaties binnen het eigen vakgebied. Het leidinggeven aan mensen krijgen ze er terloops bij. En dat is nu nét waar je als leidinggevende van grote toegevoegde waarde kunt zijn.

In de 5-daagse training ‘Leidinggeven in de .comwereld’ leer je om effectiever te zijn als leider. Samen met gelijkgestemden en met herkenbare casuïstiek uit de .compraktijk.

Op dinsdag 10 september 2019 start de vierde editie van de 5-daagse training ‘Leidinggeven in de .comwereld’. Ben je ondernemer, manager, directielid, squadlead, techlead of teamlead in de .comwereld, of een leidinggevende van een online afdeling in een meer traditionele organisatie:
– Die minimaal een half jaar ervaring heeft met leidinggeven?
– Die al een aantal jaren ervaring heeft, maar meer grip wil krijgen op de rol als leidinggevende?
Dan is deze 5-daagse training van De Nieuwe Spelerij zeker iets voor jou! Er zijn nog plaatsen vrij! Voor meer informatie: https://www.denieuwespelerij.nl/5-daagse-training-leidinggeven-in-de-comwereld/

Squadlead bij een digital agency: “Het is een ervaring die je de rest van je carrière meeneemt.”

CEO bij een techbedrijf: “De training is fris, intensief en je leert ontzettend veel van de trainer maar ook van elkaar.”

Deel dit bericht