Agenda

Geplaatst door: Progress

Accelerating Mobile , Web & Chat App Development

Datum
20 juni 2019
Plaats
Breda
Locatie
De Koepel
E-mailadres
mbruins@progress.com
Organisatie
Progress

Wat brengt de toekomst op het gebied van mobiele / web en chat bedrijfsapplicatieontwikkeling?
Wat zijn de do’s en don’ts bij het adopteren van low-code en micro apps?
Welke architectuur overwegingen zijn belangrijk om toekomst bestendig te bouwen?

Rotterdam, 13 juni 2019 – Progress (NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van technologieën voor applicatieontwikkeling organiseert : ‘Accelerate Enterprise, Web & Mobile Development’.

Dit evenement vindt plaats op donderdag 20 juni in De Koepel in Breda. Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

Het event is voor digitale innovatie professionals en software bouwers en gaat in op de meest efficiënte manier voor het ontwikkelen van enterprise mobiele, web en chat apps en met de beste gebruikerservaring.

Deelnemers maken tijdens praktische sessies kennis met de voordelen van high productivity-applicatieontwikkelplatformen en tooling en hoe deze technologie kan worden geïmplementeerd binnen hun organisatie.

Sprekers komen o.a. van Nationale-Nederlanden, het COA, Flusso en Progress

“Dit evenement is een mooie kans voor software ontwikkelteams, applicatie managers en architecten om samen te komen en uit eerste hand te horen hoe zij nog sneller aan de slag kunnen gaan met het ontwikkelen van rijke, goed uitziende en presterende apps,” zegt Stephan Leferink, General Manager voor Progress Benelux. “De klant van vandaag verwacht snelheid en naadloze digitale ervaringen. Ze willen 24/7 in gesprek kunnen gaan met organisaties en op nieuwe manieren content consumeren. Bedrijven moeten de juiste technologieën gebruiken om deze verwachtingen tegemoet te komen en resultaat te behalen.”

Voor de volledige agenda van het event en om te registreren kan je hier terecht:

www.progress.com/events/appdev_breda

Deel dit bericht