Agenda

Geplaatst door: Resello en Didacticum

Boost your cloud business met Microsoft Azure en CSP

Datum
23 mei 2019
Plaats
Spijk
Locatie
Golfbaan The Dutch
E-mailadres
events@resello.com
Organisatie
Resello en Didacticum

Tijdens dit exclusieve event op golfbaan The Dutch in Spijk krijgen deelnemers de nodige kennis mee over Azure, cloud, het Microsoft CSP programma en de kansen die dit biedt voor MSPs, ISVs VARs en andere Microsoft CSP-partners. Daarnaast neemt Didacticum de deelnemers mee in de mogelijkheden van de nieuwe Microsoft Role-Based Certificeringen.

Over Resello
Resello is een ‘cloud native’ distributeur en Microsoft CSP indirect provider uit Nederland. Ons automatiseringsplatform ondersteunt VARs, MSPs, telcos, webhosters en ISVs bij hun succes in de cloud. Het automatiseringsplatform maakt het mogelijk voor partners om vanuit één plek klanten te beheren, producten en gebruik uit te leveren en te facturen. Resello is opgericht in 2013. Meer dan 30 medewerkers ondersteunen ruim 5.000 actieve resellers, met een eigen development team in Nederland en sales en support teams in Nederland en India.

Over Didacticum
Didacticum is sinds 1999 kennispartner in de wereld van IT. Didacticum levert kennis in de vorm van maatwerk trainingen, kennis in de vorm van engineers, consultants en projecten en kennis in de vorm van Young Professionals. Onze focus ligt op zowel de ontwikkeling van bedrijven met behulp van onze professionele IT-ers als op de ontwikkeling van de IT professional zelf. Bij Didacticum staan de officiële Microsoft certificeringen centraal, waarbij wij ons onderscheiden door klassikale, maatwerk trainingen. Onze ervaren Microsoft Certified Trainers (MCT), die ook praktisch bij onze relaties actief zijn, bepalen samen met onze klant het huidige en het gewenste kennisniveau en vullen dat gat op maat in. Onze trainingen kenmerken zich door veel gebruik te maken van labs- en praktijkoefeningen, zodat de theorie direct wordt toegepast. Met meer dan 65 technische consultants en trainers ondersteunt Didacticum ruim 200 organisaties met hun uitdagingen op IT gebied.

Deel dit bericht