Agenda

Geplaatst door: Emerce

Branding & Positionering

Datum
27 februari 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

Een krachtig merk kan leiden tot aanzienlijke omzetgroei. Uit onderzoek blijkt dat sterke merken tot wel 30% meer omzet kunnen genereren volgens de Brand Relevance Index. Wil jij ook meer omzet door het opbouwen van een sterk merk?

Voor jou?

Deze training is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en uitbouwen van (digitale) merken. Denk hierbij aan marketing-, communicatie- en mediaprofessionals, merkeigenaren, e-commerce managers en content managers en makers. Kortom, iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een sterk merk.

Omschrijving

Wil jij meer succes en omzet voor je bedrijf? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met Branding & Positionering. Want alleen met een sterk merk en een goede positie in de markt kun jij écht opvallen en groeien.

Tijdens onze training leer je hoe je een krachtig merk opbouwt en positioneert voor succes. Ontdek welke elementen cruciaal zijn voor een sterke merkstrategie en leer van de beste praktijkvoorbeelden. Leer hoe je een nieuwe positionering bepaalt en strategisch verdiept, en hoe je je merk consistent uitbouwt met een nieuwe positionering.

Deel dit bericht