Agenda

Geplaatst door: Consumer Technology Association

CES Unveiled

CES® Unveiled keert terug naar Nederland voor een derde editie om de nieuwste technologieën uit de hele regio te presenteren.

CES Unveiled wordt georganiseerd in technolgie-hotspots over de hele wereld en omvat het beste van zowel kleine en grote technologiebedrijven, ’s werelds meest invloedrijke media, senior executives en grote influencers in de technologie-industrie.

Van veelbelovende starters tot gevestigde merken, de CES Unveiled serie is de ultieme sneak peek van wat er op de CES 2020 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Leer en zie hoe technologie het leven van mensen verbetert
Het evenement begint met een conferentieprogramma door CTA-managers en industrieleiders, gevolgd door een Exhibition en Networking Experience, waar de meest innovatieve bedrijven uit Nederland en de omliggende regio de nieuwste opkomende technologieën en trends presenteren die onze wereld verbeteren en ons leven veranderen, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), AR/VR, enterprise solutions, gezondheid en welzijn, resilience en smart cities.

Voor wie?
CES Unveiled verwelkomt iedereen binnen de technologie-industrie, inclusief de media, de financiële/investeringsgemeenschap, senior executives, overheidsfunctionarissen, industrie influencers en meer!

Deel dit bericht